Bijna iedereen kent Angkor Wat, een van de zeven wereldwonderen. Maar Cambodja is zoveel meer dan dit enorme tempelcomplex! Allereerst is er de altijd vriendelijke en optimistische bevolking, de rijke cultuur en meerdere mooie tempelcomplexen.

Maar u kunt er ook wandelen door de Cardamom Mountains, rivierdolfijnen spotten in Kratie, half nomadische stammen ontmoeten of fietsen over het platteland bij Siem Reap. Cambodja heeft een heerlijke keuken en deze kunt u niet alleen proeven in restaurants maar ook tijdens Streetfood tours of kookworkshops. Er is een grote keuze aan leuke hotels in Cambodja, van een idyllische lodge tot een sfeervol boetiekhotel. En ook op één van de tropische eilandjes - in een huisje direct aan het strand - is het leven goed.

Namasté Reizen heeft een jarenlange ervaring in het organiseren van individuele reizen op maat naar Cambodja. Vaste vertrekdata, bouwstenen of pakketreizen komen in ons woordenboek niet voor. Van aanvraag tot boeking, in een aantal stappen realiseren wij een reis op maat volledig afgestemd op uw wensen en ideeën. Ter inspiratie vindt u onderstaand een aantal voorbeelden van rondreizen Cambodja.

Hoogtepunten van Cambodja

  •  Middenklasse
  •  Vanaf € 1.420,00
13-daagse rondreis | Siem Reap, Battambang, Phnom Penh, Kampot, Koh Rong

De naam zegt het al, tijdens deze rondreis Cambodja bezoekt u hoogtepunten zoals wereldwonder Angkor Wat, hoofdstad Phnom Penh en de peperplantages van Kampot. Rust de laatste dagen van de reis uit in een sfeervol hotel direct aan het strand.

Beleef Cambodja

  •  Middenklasse
  •  Vanaf € 1.830,00
16-daagse rondreis | Phnom Penh, Battambang, Siem Reap, Kampong Thom, Phnom Penh, Cardamon Mountains, Koh Rong Samloen

Deze 18-daagse privé-rondreis laat u bekende en minder bekende delen van Cambodja beleven; u bezoekt tempelcomplex Angkor Wat, verkent het koloniale Battambang per fiets, wandelt door een floating village, gaat op avontuur in de Cardamom Mountains, maakt een kayaktocht, overnacht in een tent en sluit de reis af aan het strand van Sihanoukville.

Beleef Laos & Cambodja

  •  Middenklasse
  •  Vanaf € 2.325,00
19-daagse rondreis | Chiang Rai, Huay Xai, Pak Beng, Luang Prabang, Vang Vieng, Vientiane, Siem Reap, Battambang, Phnom Penh, Koh Rong

Het beste van twee landen gecombineerd in één prachtige rondreis. Van de bergvolkeren in Noord-Laos tot de mystieke tempels van wereldwonder Angkor Wat.

Cambodja maar dan anders

  •  Middenklasse
  •  Vanaf € 2.520,00
19-daagse rondreis | Siem Reap, Banteay Chhmar, Preah Vihear, Ban Lung, Koh Pdao , Koh Trong , Phnom Penh, Tatai, Kampot , Kep

Een individuele reis langs de hoogtepunten, maar ook minder bezochte delen van Cambodja met overnachtingen op bijzondere locaties. Geniet de laatste dagen van zon, zee en strand!

Cambodja in stijl

  •  Deluxe
  •  Vanaf € 2.075,00
13-daagse rondreis | Siem Reap, Battambang, Phnom Penh, Koh Rong

Relaxte rondreis per auto met privé-chauffeur en verblijf in luxe accommodaties. Combinatie van stad, platteland en strand!

Interesse in een reis naar Cambodja?

Een culturele reis of juist meer focus op de natuur? Een reis per auto met chauffeur of liever met het openbaar vervoer? Wij organiseren een Cambodja rondreis geheel afgestemd op uw wensen.

Marleen Cok

Marleen Cok

Specialist Myanmar, Cambodja, Laos, Sri Lanka  & Vietnam

"Tijdens haar studie maakte Marleen haar eerste verre reis naar Bali, Indonesië, waar zij direct verliefd werd op de cultuur. Azië blijft voor haar het meest bijzondere continent om te ontdekken en zij bewaart aan al haar reizen herinneringen die haar voor altijd bij zullen blijven."

Waarom Cambodja met Namasté Reizen?

Wij reizen al bijna 15 jaar naar Cambodja en daarmee mogen wij ons met recht een Cambodja Specialist noemen. Afhankelijk van o.a. uw interesses en budget en onze ervaring stellen wij een reis op maat samen welke volledig is afgestemd op uw wensen. Wij nemen hier graag de tijd voor door uw reiswensen telefonisch of tijdens een gesprek op ons kantoor persoonlijk met u door te nemen. In ons reisvoorstel beschrijven wij uw reis door Cambodja van dag tot dag en geven we persoonlijke tips. Meer tips ontvangt u na boeking in de vorm van onze leuke adresjes. In Cambodja werken wij samen met betrouwbare partners die er net als wij alles aan doen u een onvergetelijke reis te bezorgen. Hiervoor staan wij ook tijdens uw rondreis Cambodja 24 uur per dag ter beschikking.