Ga goed verzekerd op reis. Wij adviseren u graag over een passende reis- en/of annuleringsverzekering. Onze partner is Allianz Global Assistance.

Waarom een annuleringsverzekering?

Uw reis moeten annuleren, dat is al vervelend genoeg. Daar kunt u geen financiële zorgen bij gebruiken. Sluit u een annuleringsverzekering af, dan krijgt u bij annulering vóór de reis, wanneer het valt onder de voorwaarden, de annuleringskosten vergoed. Een geruststellende gedachte. Moet u onverwachts de reis afbreken? Dan krijgt u voor de niet-gebruikte dagen de kosten vergoed. Met de Dubbel-Zeker variant speelt u helemaal op safe. Moet u eerder huiswaarts, dan krijgt u de volledige reissom terug, tot maximaal het verzekerde bedrag. Zelfs tot de voorlaatste dag van de vakantie.

Waarom een reisverzekering ?

Medische kosten kunnen al gauw hoog oplopen. Zeker in het buitenland. U krijgt vaak andere zorg dan in Nederland en bovendien tegen een ander tarief. Meestal vergoed uw zorgverzekeraar, dat wat in Nederland gangbaar is. Het meerdere komt dan voor eigen rekening. Met een reisverzekering worden al uw onvoorziene medische kosten vergoed.100%. Waar u ook bent. Dit betekent een verzekering van Allianz Global Assistance:

  1. 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar
  2. Wereldwijd eigen alarmcentrales, dus overal bekend
  3. Professionele hulpverleners die je helpen in het Nederlands
  4. Het inschakelen van de beste artsen of ziekenhuizen ter plaatse
  5. Snelle en eerlijke schadebehandeling bij verlies, diefstal of annulering Allianz Group Allianz Global Assistance is onderdeel van de Allianz Group, één van de grootste verzekeraars en vermogensbeheerders ter wereld.

Welke reisverzekering past bij u?

Kortlopende reis- en annuleringsverzekering

Doorlopende reis- en annuleringsverzekering

Tarieven doorlopende reis- en annuleringsverzekering

Heeft u vragen of hulp nodig?

Neem dan contact op met onze Specialist Reisverzekeringen: Alexandra Burger (015-2571803)