Huwelijksreizen

Azië is hét continent voor een romantische huwelijksreis. Of jullie nu op zoek zijn naar cultuur, natuur, avontuur, strand of een combinatie hiervan. Wij verrassen jullie graag met een mooi voorstel.

Wij geloven in een huwelijksreis die voor 100% is afgestemd op jullie reiswensen. Dit kan een actieve huwelijksreis zijn, een honeymoon op een tropisch eiland of een combi van beide. De grote dag is immers één van de mooiste van jullie leven en de huwelijksreis moet de kers op de taart zijn. Wij vervullen graag de rol van Honeymoon Planner zodat jullie voor en tijdens de reis alleen maar hoeven te genieten van elkaar en van al het moois dat Azië heeft te bieden.

Een huwelijksreis op maat in Azië is een fantastische kans om die droombestemming van je bucketlist af te vinken. Dit is je kans om samen fascinerende plekken te verkennen. Voor sommige stellen is de ideale huwelijksreis een bungalow omgeven door witte zandstranden, iets wat Namasté Reizen zeker voor je kan regelen. Maar wat dacht je van een luxe treinreis door India, Wildlife spotten in Sri Lanka of de zonsopgang aanschouwen vanaf een vulkaan op Java? Dit is je kans om een onvergetelijke reis te maken, samen een bestemming (of drie!) te verkennen en thuis te komen met herinneringen die een leven lang meegaan!

Kun je nog wel wat inspiratie gebruiken? Vraag dan onze inspiratiegids aan voor je huwelijksreis door een mailtje te sturen naar info@namaste-reizen.nl