Oriënteert u zich momenteel op een individuele rondreis naar een bestemming in Azië? Begin met een bezoek aan één van de vakantiebeurzen.

Op de thee bij Namaste? Bezoek ons op één van de vakantiebeurzen in België! Mocht u hiervoor geen gelegenheid hebben, bezoek dan op zaterdagen ons Azië Reiscafé!

Van donderdag 24 tot en met zondag 27 januari 2019 zijn wij aanwezig op de Vakantiesalon Antwerpen. De beurs is tijdens de genoemde data dagelijks geopend van 10.00 uur tot 18.00 uur. U vindt ons in hal 4, stand 5104. Meer informatie is te vinden op de website van Vakantiesalon Antwerpen.

Ons liever bezoeken in Brussel? Van donderdag 7 tot en met zondag 10 februari 2019 zijn wij aanwezig op het Vakantiesalon Brussel. Maak nu alvast een afspraak en ontvang gratis toegangskaarten. Mail ons op info@namaste-reizen.nl met als onderwerp "Afspraak Vakantiesalon Brussel". Vermeld de dag en het tijdstip waarop u wilt afspreken en de bestemmingen waarin u interesse heeft.De beurs is tijdens de genoemde data dagelijks geopend van 10.00 uur tot 18.00 uur. Meer informatie is te vinden op de website van Vakantiesalon Brussel.