Reizen op de manier zoals u van Namasté gewend bent, maar met een vermindering van contactpunten zoals veranderingen van accommodaties, vervoersmiddelen en gidsen. Want ook vanuit één of een aantal plekken kunt u genieten van Azië; wandelingen waarbij je zelden iemand tegenkomt, privé-boottochten, een bezoek aan een lokale tempel, eten op een dakterras of in een mooie tuin.

Voorbeeldreizen

Namasté Reizen heeft een jarenlange ervaring in het organiseren van individuele rondreizen op maat. Onderstaand vindt u een aantal voorbeelden van "Low Touch Reizen" die wij voor u kunnen organiseren. Om uw reis op maat samen te stellen kunt u ons altijd bellen, vrijblijvend een offerte aanvragen of een afspraak maken met één van onze reisspecialisten.

Bali, low touch!

  •  Middenklasse
  •  Op aanvraag
13-daagse rondreis | Tabanan, Pemuteran, Bangli, Balangan

Als wij aan Bali denken, denken we aan een rijke cultuur, prachtige tempels, bijzondere tradities, eindeloze rijstvelden, watervallen, palmbomen en plantages. Van koffie tot kruidnagel. En niet te vergeten; vriendelijke mensen, heerlijk eten en een ruime keuze aan fijne accommodaties. En dat alles op kleine schaal, want de afstanden zijn niet groot. Wij zijn op zoek gegaan naar pareltjes, ver weg van de gebaande paden. Tijdens deze 'low touch' reis verblijft u in vier unieke accommodaties met veel rust, groen en ruimte, om van daaruit mooie uitstapjes te maken en dit kleurrijke eiland goed te leren kennen!

Minder reizen en toch genieten van al dat moois wat Azië heeft te bieden.

Genieten van een reis door Azië kan ook zonder van het ene hoogtepunt naar het andere te reizen. Vanuit één of een aantal plekken genieten van de mooie natuur, oude tempels, lekker eten, wandelen, fietsen, leren koken of beter fotograferen... het kan met onze Low Touch Travel reizen. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Margaret Vrolijk

Margaret Vrolijk

Specialist India

Margaret houdt zich als eigenaar van Namasté Reizen vooral bezig met de creatieve kant; het bedenken van nieuwe reizen, het onderhouden van de website, de meet&greet's.. maar zij vind het ook leuk af en toe een reis te organiseren. Het liefst naar India, want India staat aan de wieg van Namasté Reizen. Hier is haar liefde voor Azië ontstaan.