Bhutan is een koninkrijk in de Himalaya wat ligt ingeklemd tussen India en China. Bhutan is het land waar het Bruto Nationaal Geluk is uitgevonden. De welvaart van het land wordt niet gemeten aan de hand van het inkomen, maar aan de hand van hoe gelukkig de inwoners zijn.

Namasté Reizen heeft een jarenlange ervaring in het organiseren van individuele reizen op maat naar Bhutan. Vaste vertrekdata, bouwstenen of pakketreizen komen in ons woordenboek niet voor. Van aanvraag tot boeking, in een aantal stappen realiseren wij een reis op maat volledig afgestemd op uw wensen en ideeën. Ter inspiratie vindt u onderstaand een aantal voorbeelden van rondreizen Bhutan.

Hoogtepunten van Bhutan

  •  Middenklasse
  •  Vanaf € 3.415,00
10-daagse rondreis | Kathmandu, Thimphu, Punakha, Paro, Kathmandu

Ontdek Bhutan en verblijf in een ecolodge en op een boerderij. Een bijzondere manier om kennis te maken met dit land.

Beleef Bhutan

  •  Middenklasse
  •  Vanaf € 5.195,00
14-daagse rondreis | Kathmandu, Thimphu, Phobjikha, Bumthang, Trongsa, Punakha, Paro, Kathmandu

Een complete reis door Bhutan. Wij nemen u mee van west naar oost, zodat u de mooiste natuur te zien krijgt en in contact komt met de vriendelijke bewoners van Bhutan.

Bijzonder Sikkim & Bhutan

  •  Middenklasse
  •  Vanaf € 5.535,00
20-daagse rondreis | Kolkata, Darjeeling, Pelling, Gangtok, Kalimpong, Chalsa, Thimphu, Punakha, Phobjikha vallei, Paro, Kolkata

Een mooie combinatie van een bezoek aan de theeplantages en de kloosters van Sikkim in India en een kennismaking met het authentieke Bhutan.

Nieuwsgierig geworden naar het land van de donderdraak?

Wij organiseren individuele reizen op maat naar Bhutan, veelal gecombineerd met India of Nepal.

Margaret Vrolijk

Margaret Vrolijk

Specialist India

Margaret houdt zich als eigenaar van Namasté Reizen vooral bezig met de creatieve kant; het bedenken van nieuwe reizen, het onderhouden van de website, de meet&greet's.. maar zij vind het ook leuk af en toe een reis te organiseren. Het liefst naar India, want India staat aan de wieg van Namasté Reizen. Hier is haar liefde voor Azië ontstaan.

Waarom Bhutan met Namasté Reizen?

Wij reizen al meer dan 10 jaar naar Bhutan en daarmee mogen wij ons met recht een Bhutan Specialist noemen. Afhankelijk van o.a. uw interesses en budget en onze ervaring stellen wij een reis op maat samen welke volledig is afgestemd op uw wensen. Wij nemen hier graag de tijd voor door uw reiswensen telefonisch of tijdens een gesprek op ons kantoor persoonlijk met u door te nemen. In ons reisvoorstel beschrijven wij uw reis door Bhutan van dag tot dag en geven we persoonlijke tips. Meer tips ontvangt u na boeking in de vorm van onze leuke adresjes. In Bhutan werken wij samen met betrouwbare partners die er net als wij alles aan doen u een onvergetelijke reis te bezorgen. Hiervoor staan wij ook tijdens uw rondreis Bhutan 24 uur per dag ter beschikking.