Er zijn maar weinig plaatsen in de wereld waar je zo'n verscheidenheid aan landschappen kunt ervaren: witte zandstranden, regenwouden en de tempels rond het meer van Kandy zijn slechts enkele van de redenen waarom Sri Lanka bekend staat als de "parel van de Indische Oceaan".

Want u kunt er ook geweldig wandelen, fietsen, per jeep op zoek gaan naar olifanten en luipaarden, verse vis eten, boeddhistische tempels bezoeken, winkelen in VOC stad Galle of hoofdstad Colombo, surfen, snorkelen en duiken aan één van de meest fantastische stranden. En of het nu een luxe hotel, een theeplantersbungalow tussen de rijstvelden of een cabana aan zee is... u overnacht altijd comfortabel. En ook leuk: een rondreis Sri Lanka in combi met een aantal dagen op de Malediven!

Namasté Reizen heeft een jarenlange ervaring in het organiseren van individuele reizen op maat naar Sri Lanka en de Malediven. Vaste vertrekdata, bouwstenen of pakketreizen komen in ons woordenboek niet voor. Van aanvraag tot boeking, in een aantal stappen realiseren wij een reis op maat volledig afgestemd op uw wensen en ideeën. Ter inspiratie vindt u onderstaand een aantal voorbeelden van rondreizen Sri Lanka en de Malediven.

Ayubowan! Hoogtepunten van Sri Lanka

  •  Middenklasse
  •  Vanaf € 1.680,00
13-daagse rondreis | Negombo, Sigiriya, Kandy, Ella, Udawalawe, Rekawa, Galle

Stap in en laat u rondrijden langs de mooiste plekjes van Sri Lanka, geniet van cultuur, natuur en strand en logeer in kleinschalige accommodaties in de sfeer van het land.

Beleef Sri Lanka

  •  Middenklasse
  •  Vanaf € 2.440,00
20-daagse rondreis | Dalawella, Tissamaharama, Nuwara Eliya, Kandy, Digana, Sigiriya, Trincomalee, Anuradhapura, Waikkal

In de zomer naar Sri Lanka? Deze reis begint in het zuiden en eindigt in het noordoosten van het land waar de weersomstandigheden voor een strandvakantie goed zijn! In een strandstoel kunt u dan alle belevenissen van de afgelopen weken nog eens de revue laten passeren.

Tropisch Sri Lanka & de Malediven

  •  Middenklasse
  •  Vanaf € 2.130,00
16-daagse rondreis | Negombo, Sigiriya, Kandy, Ella, Tissamaharama, Galle, Colombo, Malediven

Een droomcombinatie: per auto met privé-chauffeur rondreizen langs de hoogtepunten van Sri Lanka, overnachten in sfeervolle hotels en afsluiten op één van de tropische eilandjes in de Malediven!

Ceylon Escape, Sri Lanka in stijl!

  •  Deluxe
  •  vanaf € 2.430,00
13-daagse rondreis | Negombo, Sigiriya, Madulkelle, Kandy, Koslanda, Yala, Thalpe

Hoogtepunten gecombineerd met een escape to nature, en overal een verblijf in stijl! Het decor.. rijstvelden, theeplantages, regenwoud en nationale parken.

Sri Lanka ontdekken?

Wij organiseren reizen op maat door Sri Lanka, eventueel met verlenging op de Malediven.

Evelien Booms

Evelien Booms

Specialist Sri Lanka , Vietnam, India, Nepal & Bhutan

Evelien is onze reisspecialist voor Sri Lanka, India, Vietnam & Maleisië. Zij vindt het iedere keer weer een luxe om naar een bestemming in Azië af te mogen reizen en op basis van haar ervaringen een unieke reis voor u te mogen organiseren.

Waarom Sri Lanka met Namasté Reizen?

Wij reizen al meer dan 20 jaar naar Sri Lanka en daarmee mogen wij ons met recht een Sri Lanka Specialist noemen. Afhankelijk van o.a. uw interesses en budget en onze ervaring stellen wij een reis op maat samen welke volledig is afgestemd op uw wensen. Wij nemen hier graag de tijd voor door uw reiswensen telefonisch of tijdens een gesprek op ons kantoor persoonlijk met u door te nemen. In ons reisvoorstel beschrijven wij uw reis door Sri Lanka van dag tot dag en geven we persoonlijke tips. Meer tips ontvangt u na boeking in de vorm van onze leuke adresjes. In Sri Lanka werken wij samen met betrouwbare partners die er net als wij alles aan doen u een onvergetelijke reis te bezorgen. Hiervoor staan wij ook tijdens uw rondreis Sri Lanka 24 uur per dag ter beschikking.