Laos is de sleeping beauty van Zuid-Oost Azië. Door een isolatie van tientallen jaren staat het toerisme in Laos nog steeds in de kinderschoenen. Door de gastvrijheid van de lokale bevolking voelt u zich direct welkom in Laos.

Maak een rondreis Laos en ga op ontdekking door dit mooie groene land. Vergaap u aan de tempels van Luang Prabang, bezoek de gigantische Tat Kuang Si waterval, geniet van de lokale keuken, ontdek hoofdstad Vientiane per fiets en ga kanoën of raften op de Nam Song Rivier. Logeer bij bergstammen en maak wandelingen door de bergen of ga slapen in een boomhut in Houay Xai.

Namasté Reizen heeft een jarenlange ervaring in het organiseren van individuele reizen op maat naar Laos. Vaste vertrekdata, bouwstenen of pakketreizen komen in ons woordenboek niet voor. Van aanvraag tot boeking, in een aantal stappen realiseren wij een reis op maat volledig afgestemd op uw wensen en ideeën. Ter inspiratie vindt u onderstaand een aantal voorbeelden van rondreizen Laos.

Avontuurlijk Laos

  •  Basic
  •  Vanaf € 2.270,00
15-daagse rondreis | Chiang Rai, Luang Nam Tha, Luang Prabang, Pakse, Zipline-tocht, Champassak, Bangkok

Avontuurlijke rondreis Laos met o.a. een unieke kennismaking met authentieke bergstammen en de indrukwekkende natuur.

Hoogtepunten van Laos

  •  Middenklasse
  •  Vanaf € 1.910,00
13-daagse rondreis | Chiang Rai, Luang Nam Tha, Nong Khiaw, Luang Prabang, Phonsavan, Vientiane

Bijzondere reis met o.a. kennismaking met authentieke bergstammen, een fietstocht door de oude koningsstad Luang Prabang en bezoek aan de indrukwekkende vlakte der kruiken.

Beleef Laos & Cambodja

  •  Middenklasse
  •  Vanaf € 2.325,00
19-daagse rondreis | Chiang Rai, Huay Xai, Pak Beng, Luang Prabang, Vang Vieng, Vientiane, Siem Reap, Battambang, Phnom Penh, Koh Rong

Het beste van twee landen gecombineerd in één prachtige rondreis. Van de bergvolkeren in Noord-Laos tot de mystieke tempels van wereldwonder Angkor Wat.

Laos maar dan anders

  •  Middenklasse
  •  Vanaf € 3.165,00
19-daagse rondreis | Chiang Rai, Luang Nam Tha, Nong Khiaw, Ban Houay Boor, Muang Ngoi, Luang Prabang, Phonsavan, Khammouane N.P., Bolaven Plateau, Pak Se, Tad Fane, Khone Island

Laos in al zijn facetten! De hoogtepunten gecombineerd met bijzondere landelijke locaties. Verrassende rondreis waarbij geen plek wordt overgeslagen.

Laos in stijl

  •  Deluxe
  •  Vanaf € 1.765,00
8-daagse rondreis | Luang Prabang, Vientiane, Pakse, Vat Phou Cruise, Champasak, Bangkok

Een luxe en veelzijdige reis langs de hoogtepunten van Laos. Onder andere een meerdaagse en geheel verzorgde cruise in Zuid-Laos.

Kunt u niet wachten om Laos te gaan ontdekken?

Tijdens onze individuele reizen kunt u genieten van cultuur en natuur. Of combineer een reis door Laos met Cambodja en/of Vietnam. Ook de mooie stranden van Thailand zijn niet ver weg.

Marleen Cok

Marleen Cok

Specialist Myanmar, Cambodja, Laos, Sri Lanka  & Vietnam

"Tijdens haar studie maakte Marleen haar eerste verre reis naar Bali, Indonesië, waar zij direct verliefd werd op de cultuur. Azië blijft voor haar het meest bijzondere continent om te ontdekken en zij bewaart aan al haar reizen herinneringen die haar voor altijd bij zullen blijven."

Waarom Laos met Namasté Reizen?

Wij reizen al bijna 20 jaar naar Laos en daarmee mogen wij ons met recht een Laos Specialist noemen. Afhankelijk van o.a. uw interesses en budget en onze ervaring stellen wij een reis op maat samen welke volledig is afgestemd op uw wensen. Wij nemen hier graag de tijd voor door uw reiswensen telefonisch of tijdens een gesprek op ons kantoor persoonlijk met u door te nemen. In ons reisvoorstel beschrijven wij uw reis door Laos van dag tot dag en geven we persoonlijke tips. Meer tips ontvangt u na boeking in de vorm van onze leuke adresjes. In Laos werken wij samen met betrouwbare partners die er net als wij alles aan doen u een onvergetelijke reis te bezorgen. Hiervoor staan wij ook tijdens uw rondreis Laos 24 uur per dag ter beschikking.