Wij zijn reisspecialisten met een passie. Een passie voor reizen in het algemeen en voor Azië in het bijzonder. Wij zijn Namaste Reizen.

Namasté Reizen werd in 1997 opgericht als India Specialist. Inmiddels heeft het bedrijf een groei doorgemaakt en biedt het 16 bestemmingen aan in Azië. Namasté Reizen staat voor maatwerk, persoonlijke aandacht, kennis, flexibiliteit, originaliteit en zekerheid. Reizen organiseren zoals wij ze zelf graag maken, dat is ons uitgangspunt.

Denken wij aan Azië, dan denken we aan bruisende steden als Bangkok en Hongkong, verlaten stranden, magnifieke natuurgebieden als Halong Bay en het Taman Negara National Park, heerlijk eten, wereldwonderen Taj Mahal en Angkor Wat, lachende gezichten, kleurrijke bergvolkeren, onvergetelijke herinneringen, fietsen door rijstvelden, een wandeling over de Chinese Muur...

Zowel voor werk als privé reizen wij heel wat af en nog steeds gaat ons hart sneller kloppen als het vliegtuig opstijgt naar weer een nieuw te ontdekken bestemming. Eenmaal aangekomen bezoeken wij hotels, ervaren we zelf de door ons aangeboden activiteiten zoals fietstochten en safari's en proberen we restaurantjes uit. Een trekking door het Himalaya gebergte, met de trein van Hanoi naar Ho Chi Minh City, op bezoek bij de Papoea's, per auto met chauffeur door India, thee drinken met een stamhoofd in de bergen van Vietnam.. wij hebben het allemaal zelf mogen beleven!

20 jaar Namasté!!!
Onze reisbescheiden; een cadeautje!
Collega Elsbeth op kraambezoek
Jane ontmoet klanten in Bhutan
Hier doen we het voor!
Kim en haar gezin op studiereis in Indonesië

Maar onze eerste vraag aan jou zal zijn; wat zijn jouw verwachtingen van een reis naar Azië? Denk hierbij aan de lengte van de reis, het tempo, het soort vervoer, de sfeer van de hotels en de diverse activiteiten. Misschien wil je ontspannen en onthaasten, een andere cultuur leren kennen, heel veel zien en ontdekken, ben je op zoek naar een romantische huwelijksreis of sta je op het punt een Aziatisch avontuur aan te gaan met jouw gezin.

Wie je ook bent en wat jouw reiswensen ook zijn, wij zijn er zeker van een passende reis voor je te kunnen organiseren. Wij besteden veel tijd aan het ontdekken van nieuwe gebieden, het uitstippelen van mooie routes en het zoeken naar bijzondere accommodaties. Van basic tot zeer exclusief. Wij boeken net zo makkelijk een eenvoudig guesthouse als een vijfsterren resort. Of wat dacht je van een jungle lodge, houseboat of boomhut? Vaste vertrekdata, bouwstenen of pakketreizen komen in ons woordenboek niet voor. Van aanvraag tot boeking, in een aantal stappen realiseren wij een reis op maat die volledig is afgestemd op jouw wensen en ideeën.

Telefonisch en per e-mail zijn wij vijf dagen per week bereikbaar en via onze website kun je je 24 uur per dag oriënteren op een reis. Maar de naam Namasté (welkom in het Hindi) is niet voor niets gekozen, want wij ontmoeten je het liefst persoonlijk. Kom langs in Delft, waar onze ervaren reisspecialisten graag de tijd nemen voor een goed advies, bezoek op zaterdagen ons Reiscafé of meld u aan voor één van de activiteiten. Wij heten je graag van harte welkom!

Margaret Vrolijk (eigenaar) en het Namasté Team

p.s. de redenen om te kiezen voor Namasté Reizen nog even op een rijtje? Lees verder.