Over Namasté Reizen

Namasté Reizen werd in 1997 opgericht als India Specialist. Inmiddels heeft het bedrijf een groei doorgemaakt en biedt het 8 bestemmingen aan in Azië. Namasté Reizen staat voor maatwerk, persoonlijke aandacht, kennis, flexibiliteit, originaliteit en zekerheid. Reizen organiseren zoals wij ze zelf graag maken, dat is ons uitgangspunt.

Denken wij aan Azië, dan..

 • .. denken we aan bruisende steden als Bangkok en Hanoi, verlaten stranden, magnifieke natuurgebieden als Halong Bay en de Nationale parken in India, heerlijk eten, wereldwonderen als Taj Mahal en Angkor Wat, spontane ontmoetingen, kleurrijke bergvolkeren, fietsen door rijstvelden, slapen in een boomhut..

  Zowel voor werk als privé reizen wij heel wat af en nog steeds gaat ons hart sneller kloppen als het vliegtuig opstijgt naar weer een nieuw te ontdekken bestemming. Eenmaal aangekomen bezoeken wij hotels, ervaren we zelf de door ons aangeboden activiteiten zoals fietstochten en safari’s en proberen we restaurantjes uit. Een trekking door het Himalaya gebergte, met de trein van Hanoi naar Ho Chi Minh City, op bezoek bij de Papoea’s, per auto met chauffeur door India, thee drinken met een stamhoofd in de bergen van Vietnam.. wij hebben het allemaal zelf mogen beleven!

  Wij zijn nieuwsgierig en duiken graag onder de oppervlakte van een bestemming,  maar we houden ook van een beetje luxe, zoals een mooi hotel op een bijzondere locatie en dineren in een goed restaurant. Ook gaan we slow travel steeds meer waarderen en blijven we graag wat langer op één plek.

 • Margaret in India
  1/8  Margaret (eigenaresse)
 • IMG_2325
  2/8  Evelien (reisspecialist)
 • kim-1-1620724969 (1)
  3/8  Kim (reisspecialist)
 • Marleen in India
  4/8  Marleen (reisspecialist)
 • Padar Island in Indonesie. Soenda-eilanden. Oost-Nusa Tenggara.
  5/8  Diana (senior sales support)
 • IMG_2778
  6/8  Almaz (sales support)
 • Vagamon in India
  7/8  Mirte (sales support)
 • unnamed
  8/8  Nina (sales support)

Wat zijn jouw reiswensen?

Maar onze eerste vraag aan jou zal zijn; wat zijn jouw verwachtingen van een reis naar Azië? Denk hierbij aan de lengte van de reis, het tempo, het soort vervoer, de sfeer van de hotels en de diverse activiteiten. Misschien wil je ontspannen en onthaasten, een andere cultuur leren kennen, heel veel zien en ontdekken, ben je op zoek naar een romantische huwelijksreis of sta je op het punt een Aziatisch avontuur aan te gaan met jouw gezin.

Wie je ook bent en wat jouw reiswensen ook zijn, wij zijn er zeker van een passende reis voor je te kunnen organiseren. Wij besteden veel tijd aan het ontdekken van nieuwe gebieden, het uitstippelen van mooie routes en het zoeken naar bijzondere accommodaties. Van basic tot zeer exclusief. Wij boeken net zo makkelijk een eenvoudig guesthouse als een vijfsterren resort. Of wat dacht je van een jungle lodge, houseboat of boomhut? Vaste vertrekdata, bouwstenen of pakketreizen komen in ons woordenboek niet voor. Van aanvraag tot boeking, in een aantal stappen realiseren wij een reis op maat die volledig is afgestemd op jouw wensen en ideeën.

Wij ontmoeten je het liefst persoonlijk

Telefonisch en per e-mail zijn wij vijf dagen per week bereikbaar en via onze website kun je je 24 uur per dag oriënteren op een reis. Maar de naam Namasté (welkom in het Hindi) is niet voor niets gekozen, want wij ontmoeten je het liefst persoonlijk. Kom langs in Delft, waar onze ervaren reisspecialisten graag de tijd nemen voor een goed advies. Wij heten je graag van harte welkom!

Onze aanpak

 • aanpak-1-aanvraag

  1. Aanvraag

  Vertel ons over jezelf en hoe jouw droomreis er (ongeveer) uitziet.

 • aanpak-2-specialist

  2. Specialist

  Wij weten de mooiste plekjes, de leukste hotels, beste restaurants etc. ter plaatse!

 • aanpak-3-voorstel

  3. Voorstel op maat

  Wij stellen een unieke reis samen die past bij jouw reistempo, interesses en budget.

 • aanpak-4-opreis

  4. Op reis!

  Op reis met een goed gevoel; ook onderweg kun je op ons rekenen.