Heeft u de wens om anders te reizen? Minder gehaast, de ochtenden te beginnen met yoga, lange wandelingen te maken, tijd voor bezinning, iets nieuws te leren, misschien zelfs een sabbatical van één of meerdere maanden.. dan kan uw reis hier van start gaan.

Slow Travel betekent dat u de tijd neemt om echt ergens te zijn; de mensen te leren kennen, u onder te dompelen in het dagelijks leven, mooie dingen te zien en leuke dingen te doen. Geen strakke planning, maar ruimte om ook even niets te doen, een boek te lezen of een wandeling te maken. Slow Travel is ook duurzamer reizen, u verplaatst zich minder en als u dit doet heeft u de tijd voor een treinreis in plaats van een vlucht. Door langer op één plek te verblijven maakt u automatisch meer gebruik van lokale faciliteiten zoals restaurants en de lokale markt. De lokale economie vaart er dus beter bij!

Voorbeeldreizen

Namasté Reizen heeft een jarenlange ervaring in het organiseren van individuele reizen op maat. Onderstaand vindt u een aantal voorbeelden van rondreizen die wij voor u kunnen organiseren. Om uw reis op maat samen te stellen kunt u ons altijd bellen, vrijblijvend een offerte aanvragen of een afspraak maken met één van onze reisspecialisten.

Koken & wandelen in Nepal

  • Incl. vlucht
  •  Basic
  •  Op aanvraag
9-daagse reis Nepal | Shivapuri Nagarjun National Park

Wandelen en koken staan centraal tijdens deze 9-daagse Mind, Body & Soul reis naar Nepal. Uw thuisbasis is een tent aan de rand van het Shivapuri Nagarjun National Park. Hier zult u zich snel thuis voelen, mede door de gezamenlijke maaltijden (alle diners zijn inclusief).

Fotograferen, surfen & yoga op Bali

  • Incl. vlucht
  •  Middenklasse
10-daagse reis | Canggu

Heeft u veel interesses en moeite met kiezen? Dan kan dit de ideale reis voor u zijn. Want tijdens deze reis leren professionals u (beter) fotograferen, surfen en yoga beoefenen. Uw thuisbasis is een yoga- en surf retreat gelegen tussen de rijstvelden en de zee. Tijdens het verblijf is gebruik van een fiets en scooter inclusief.

Yoga & Surfen op Bali

  • Incl. vlucht
  •  Middenklasse
  •  Op aanvraag
15-daagse reis Bali | Ubud, Canggu

Wandelen, deelnemen aan yogalessen, gezond eten, kunst galeries bezoeken.. het kan vanuit het wellness retreat waar u de eerste week verblijft. Het retreat ligt tussen de rijstvelden, nèt buiten het centrum van Ubud. Na dit verblijf in de natuur wachten het strand en de zee èn dagelijkse surflessen. Maar ook een fiets en scooter waarmee de omgeving kan worden verkend.

Heeft u de wens om anders te reizen?

Minder gehaast, de ochtenden te beginnen met yoga, tijd voor bezinning, iets nieuws leren, mediteren, misschien zelfs een sabbatical van één of meerdere maanden.. dan kan uw reis hier van start gaan.

Margaret Vrolijk

Margaret Vrolijk

Specialist India

Margaret houdt zich als eigenaar van Namasté Reizen vooral bezig met de creatieve kant; het bedenken van nieuwe reizen, het onderhouden van de website, de meet&greet's.. maar zij vind het ook leuk af en toe een reis te organiseren. Het liefst naar India, want India staat aan de wieg van Namasté Reizen. Hier is haar liefde voor Azië ontstaan.