Trekkings van wereldklasse, ontmoetingen met orang-oetans, een onderwaterwereld waar duikliefhebbers van dromen, schitterende stranden ... en luxe hotels in het regenwoud! Een huwelijksreis Maleisisch Borneo 'ticks all the boxes'! Daarom vijf onweerstaanbare redenen om jullie huwelijksreis in Borneo door te brengen.

Wildlife - van wereldberoemde orang-oetans en pygmy(dwerg)-olifanten tot kleurrijke vogels waarvan je nog nooit hebt gehoord, Borneo is de thuisbasis van duizenden exotische soorten!

Avontuur - trektochten naar stammen in het regenwoud, boottochten door de jungle of ga ondergronds naar de record-brekende grotten van Mulu.

Rainforest Lodges - verblijf in verrassende luxe resorts in zorgvuldig beschermde jungle gebieden. Zoals het Danum Valley. Naast orang-oetans is dit ongerepte beschermde gebied de thuisbasis van troepen gezellige makaken en atletische gibbons, meer dan 300 soorten vogels en een ongelooflijke verscheidenheid aan bomen en planten. Verblijf in de Premium villa's van Borneo Rainforest Lodge met eigen Canopy Walk.

Gaya Island Resort
Tavajun Bay
Kayakken door mangrove
Danum Valley
Danum Valley

Pulau Gaya - vlak bij de noordkust van Borneo beschikt dit prachtige tropische eiland over twee prachtige resorts; Bunga Raya Island Resort & Spa en het Gaya Island Resort zijn beide luxe en romantische resorts met privé-strand.

Duiken - geniet van een boeiende onderwaterwereld en vakkundig geleide duiktrips.


Een voorstel ontvangen voor een huwelijksreis naar Maleisisch Borneo? Ik stuur je graag vrijblijvend een voorstel toe!

Bekijk hier ons aanbod aan huwelijksreizen Azie.

Evelien Booms

Evelien Booms

Reisspecialist Sri Lanka, Vietnam, Nepal, Bhutan en India

"Het is iedere keer weer een luxe om naar een bestemming in Azië af te mogen reizen. Om vervolgens op basis van deze ervaring een unieke reis voor één van onze reizigers te mogen organiseren maakt het natuurlijk helemaal af!"