Zweef over oude tempels, opgravingen en dieren in het wild terwijl de zon opkomt door de ochtendmis.. ballonvaren is een magische belevenis en er zijn maar weinig betere plekken om dit te ervaren dan de culturele driehoek van Sri Lanka. Zwevend tussen 500 en 2000 voet is het verreweg de beste manier om het platteland van Sri Lanka te bekijken en te ervaren hoe dunbevolkt het land eigenlijk is.

balloon-1514545774.jpg'

Tijdens een ochtendvlucht vaart de ballon over slaperige dorpjes, rijstvelden, rivieren en kinderen die onderweg zijn naar school. De stilte wordt af en toe verbroken door een uitbarsting van de branders, maar verder heerst er vooral rust en stilte. Een ballonvlucht kan gemaakt worden van oktober tot en met april. Voor de transfers, thee, koekjes, ontbijt met tropisch fruit en champagne wordt gezorgd.

Dus heb je iets te vieren, wil je je vriend of vriendin ten huwelijk vragen, ben je op huwelijksreis of wil je gewoon een onvergetelijke ervaring beleven? Reserveer dan deze ballonvaart.

Margaret Vrolijk

Margaret Vrolijk

Eigenaar

"Na een rondreis door India was ik op slag verliefd op dit kleurrijke land. Ik kon niet wachten om weer terug te keren en om anderen kennis te laten maken met deze explosie aan indrukken. Namasté Reizen werd geboren en groeide uit tot een reisorganisatie met als specialisatie Azië. Bijna achttien jaar later is dat nog steeds wat ik het liefste doe; op reis gaan naar India en mijn ervaringen delen"