Op Bali zijn veel avontuurlijke activiteiten te beleven! Op dit moment ben ik op Bali en ik heb de afgelopen dagen drie mooie avonturen mogen beleven:

Snorkelen bij Menjangan Island

De prachtige en kleurrijke onderwaterwereld aanschouwen? Dat kan bij Menjangan Island, dit eiland behoort tot het Bali Barat National Park in het noorden van Bali. Het ligt op ongeveer 30-40 min varen vanaf Pemuteran. Het water is hier op veel plekken kristalhelder en het aanzicht van het koraal en de gekleurde vissen is schitterend! Helaas heb ik geen foto's kunnen maken van de vissen, maar geloof me het is de moeite waard!

Trekking in Munduk

In Munduk hebben we een 3 uur durende trekking door het ongerepte regenwoud gemaakt. De trekking vond plaats tussen lake Tamblingan en Buyan, ook wel Twin Lake genoemd. Een mooie, maar pittige trekking aangezien we soms (op handen en voeten) moesten klimmen! Het laatste stukje over het meer hebben we per kano afgelegd, met de laaghangende wolken gaf dit bijna een spookachtig panorama.

Snorkelen bij Menjangan Island
Snorkelen bij Menjangan Island
Trekking bij Munduk
Trekking bij Munduk
Trekking bij Munduk
Omgeving raften
Omgeving Raften

Raften over de Telaga Waja River

Deze 16 km lange raftingtocht neemt je mee over het snelstromende water omgeven door prachtige natuur! De rivier ligt in het oosten van Bali op de helling van de Mount Agung.


Een avontuurlijke rondreis over Bali maken? Bekijk onze voorbeeld rondreis Avontuurlijk Bali.

Tantusha Soekhlal

Tantusha Soekhlal

Gastblogger

Als Senior Sales Support probeer ik de reisspecialisten zo goed mogelijk te ondersteunen. Maar het leukste stukje van mijn werk is dat ik reizigers mag helpen bij het organiseren van hun droomreis naar Indonesië.