Myanmar is één van de meest authentieke bestemmingen van Azië. Een land waar zoveel moois te ontdekken valt dat we niet weten waar we moeten beginnen. Zodra u het vliegtuig uitstapt wacht u een warm welkom van een lieve bevolking en schilderachtige landschappen.

Buiten grote steden als Bagan en Mandalay biedt het land een verbazingwekkende natuurlijke schoonheid en gemeenschappen met tradities die al duizenden jaren worden onderhouden. In het noorden zijn de groene bergen van de Shan State geschikt voor het maken van trekkings en het kristalheldere water van het Inle Lake is bezaaid met dorpen op palen en drijvende tuinen. Ver naar het zuiden zijn de vrijwel verlaten eilanden van de Mergui-archipel interessant voor natuur- en waterliefhebbers.

Namasté Reizen heeft een jarenlange ervaring in het organiseren van individuele reizen op maat naar Myanmar. Vaste vertrekdata, bouwstenen of pakketreizen komen in ons woordenboek niet voor. Van aanvraag tot boeking, in een aantal stappen realiseren wij een reis op maat volledig afgestemd op uw wensen en ideeën. Ter inspiratie vindt u onderstaand een aantal voorbeelden van rondreizen Myanmar.

Staat Myanmar ook hoog op uw verlanglijstje?

Bekijk onze voorbeelden van rondreizen Myanmar. Wij organiseren individuele reizen op maat voor ieder budget!

Marleen Cok

Marleen Cok

Specialist Myanmar, Cambodja, Laos, Sri Lanka  & Vietnam

"Tijdens haar studie maakte Marleen haar eerste verre reis naar Bali, Indonesië, waar zij direct verliefd werd op de cultuur. Azië blijft voor haar het meest bijzondere continent om te ontdekken en zij bewaart aan al haar reizen herinneringen die haar voor altijd bij zullen blijven."

Waarom Myanmar met Namasté Reizen?

Wij reizen al meer dan 15 jaar naar Myanmar en daarmee mogen wij ons met recht een Myanmar Specialist noemen. Afhankelijk van o.a. uw interesses en budget en onze ervaring stellen wij een reis op maat samen welke volledig is afgestemd op uw wensen. Wij nemen hier graag de tijd voor door uw reiswensen telefonisch of tijdens een gesprek op ons kantoor persoonlijk met u door te nemen. In ons reisvoorstel beschrijven wij uw reis door Myanmar van dag tot dag en geven we persoonlijke tips. Meer tips ontvangt u na boeking in de vorm van onze leuke adresjes. In Indonesië werken wij samen met betrouwbare partners die er net als wij alles aan doen u een onvergetelijke reis te bezorgen. Hiervoor staan wij ook tijdens uw rondreis Myanmar 24 uur per dag ter beschikking.