Een onvergetelijke reiservaring beleven die helemaal is afgestemd op uw wensen?


Vul onderstaand formulier zo volledig mogelijk in, zodat wij u een - vrijblijvend - reisvoorstel op maat kunnen toesturen.

Met veel aandacht en passie organiseren wij sinds 1997 individuele reizen op maat naar 16 bestemmingen in Azië. In maart van dit jaar stond de wereld ineens stil en werd reizen naar Azië onmogelijk. Bijna van de een op de andere dag kwamen er geen aanvragen dus ook geen boekingen meer.

Wij deden wat we moesten doen en ook goed in zijn; mensen veilig terug halen, reizen annuleren of omboeken. Allemaal in de hoop dat we snel weer konden gaan doen wat we het allerliefste doen; mooie reizen uitstippelen naar dat deel van de wereld waar we zoveel van houden, mooie herinneringen en vele vrienden hebben gemaakt.

Zelf gingen wij deze zomer op vakantie in Europa en toen iedereen bezig was met het uitstippelen van zijn of haar eigen reis wisten we 'wij kunnen reizen à la Namasté ook organiseren in Europa! Want ook hier is nog zoveel moois te ontdekken. Dus zaten wij na onze vakanties rond de tafel om plannen te maken voor rondreizen door Europa. Natuurlijk op de Namasté manier; kleinschalige boetiek hotels, hoogtepunten afgewisseld met minder bekende plekken, foodtours, stads- en/of natuurwandelingen... Het heeft ons nieuwe energie gegeven. Hopelijk werkt het aanstekelijk en geeft het ook u weer zin om reisplannen te maken.

  • 1 Uw reiswensen
  • 2 Persoonlijke gegevens
Interesses (meerdere keuzes mogelijk)
Gewenste activiteiten (meerdere keuzes mogelijk)
Overige opmerkingen

Persoonlijke gegevens

Hoe kent u Namasté Reizen?