In het Azie Reiscafé - en soms op een andere locatie - organiseren wij activiteiten die een link hebben met Azië. Deelname is altijd gratis, maar aanmelden verplicht!

Voor veel van onze reizigers vindt de kennismaking met Namasté Reizen online plaats. Maar wij vinden het ook leuk om elkaar 'offline' te ontmoeten. Daarom is er ons reiscafé waar wij regelmatig leuke activiteiten organiseren zoals een lezing, een workshop reisfotografie of - op locatie - een wandeling door China Town. Aan deze activiteiten zijn geen kosten verbonden. Voor de komende tijd staan onderstaande activiteiten gepland:

Workshop reisfotografie

Tijdens deze workshop van een professioneel fotograaf krijgt u goede tips voor het maken van mooiere reisfoto's.

Datum: september 2019

Tijd: 13:00 – 15:00 uur

Locatie: Namasté Reiscafé, Nieuwe Langendijk 39, Delft


Presentatie Sri Lanka door Evelien Booms

Reisspecialist Evelien Booms ging in november vorig jaar op studiereis naar Sri Lanka. Zij laat haar mooiste foto's zien, vertelt over haar reiservaringen, geeft tips en beantwoord al uw vragen over reizen door Sri Lanka. Daarnaast serveren wij thee uit Sri Lanka en iets lekkers. Aan het einde van de ochtend gaat u naar huis met nieuwe reisinspiratie èn een informatiepakket zodat u zich thuis verder kunt verdiepen in een reis naar Sri Lanka. ).

Datum: najaar 2019

Tijd: 10:30 - 12:00 uur

Locatie: Namasté Reiscafé, Nieuwe Langendijk 39, Delft


Presentatie Sulawesi door Tantusha Soekhlal

Reisspecialist Tantusha Soekhlal ging vorig jaar op studiereis naar Sulawesi (Indonesië). Zij laat haar mooiste foto's zien, vertelt over haar reiservaringen, geeft tips en beantwoord al uw vragen over reizen door Sulawesi en de rest van Indonesië. Daarnaast serveren wij thee uit Sri Lanka en iets lekkers. Aan het einde van de ochtend gaat u naar huis met nieuwe reisinspiratie èn een informatiepakket zodat u zich thuis verder kunt verdiepen in een reis naar Sri Lanka. Haar reisverslag staat heel binnenkort online.

Datum: najaar 2019

Tijd: 10:30 - 12:00 uur

Locatie: Namasté Reiscafé, Nieuwe Langendijk 39, Delft


Inschrijven kan door middel van een e-mail naar margaretvrolijk@namaste-reizen.nl U ontvangt binnen twee weken een bevestiging van deelname. Vol = vol. Op de hoogte blijven van nieuwe activiteiten? Meldt u aan voor de nieuwsbrief.

Wij kijken er naar uit u tijdens één van deze activiteiten te ontmoeten!