Bhutan is een koninkrijk in de Himalaya wat ligt ingeklemd tussen India en China. Bhutan is het land waar het Bruto Nationaal Geluk is uitgevonden. De welvaart van het land wordt niet gemeten aan de hand van het inkomen, maar aan de hand van hoe gelukkig de inwoners zijn.

Namasté Reizen heeft een jarenlange ervaring in het organiseren van individuele reizen op maat naar Bhutan. Vaste vertrekdata, bouwstenen of pakketreizen komen in ons woordenboek niet voor. Van aanvraag tot boeking, in een aantal stappen realiseren wij een reis op maat volledig afgestemd op uw wensen en ideeën. Ter inspiratie vindt u onderstaand een aantal voorbeelden van rondreizen Bhutan.

9-daagse rondreis | Kathmandu, Paro, Thimphu, Punakha, Paro, Kathmandu

Een korte rondreis langs de hoogtepunten van dit bijzondere land. De manier om kennis te maken met Bhutan in combinatie met Nepal of India.

Beleef Paro Tsechu

  •  Middenklasse
9-daagse individuele festivalrondreis | Delhi, Thimphu, Phobjikha, Punakha, Paro, Delhi

U maakt kennis met een van de populaire religieuze festivals; Paro Tshechu. Alles staat in teken van kleurrijke traditionele gemaskerde dansen die worden uitgevoerd. Families komen samen en u kunt dit festival samen met hen vieren. Een bijzondere ervaring!

13-daagse rondreis | Kathmandu, Thimphu, Punakha, Trongsa, Bumthang, Paro, Kathmandu

Ontdek Bhutan en verblijf in een ecolodge en op een boerderij. Een bijzondere manier om kennis te maken met dit land.

Avontuurlijk Bhutan

  •  Middenklasse
14-daagse rondreis | Kathmandu, Paro, Druk Path Trek, Thimpu, Punakha, Paro, Kathmandu

Maak een avontuurlijke en gebalanceerde reis, waarbij u mooie trekkingen naar het beroemde Tiger's Nest en de 5-daagse Druk Path Trek afwisselt met de hoogtepunten van het fascinerende Bhutan.

Beleef Bhutan

  •  Middenklasse
16-daagse rondreis | Delhi, Paro, Thimphu, Punakha, Phobjikha, Trongsa, Bumthang, Mongar, Trashigang, Samdrup Jonkhar , Guwahati, Delhi

Een complete reis door Bhutan. Wij nemen u mee van west naar oost, zodat u de mooiste natuur te zien krijgt en in contact komt met de vriendelijke bewoners van Bhutan.

18-daagse rondreis | Kolkata, Bagdogra, Darjeeling, Chalsa, Phuentsholing, Paro, Thimpu, Punakha, Phobjikha, Trongsa, Bumthang, Mongar, Trashi Yangtshe, Trashigang, Samdrup Jonkhar , Guwahati, Delhi

Bezoek de theevelden en bewonder de Kanchenjunga berg in Darjeeling. Ga de grens over naar Bhutan en ontdek dit bijzondere land. U reist van west naar oost, zodat u de mooiste plekken te zien krijgt. U gaat de grens weer over naar India en reist via Guwahati naar Delhi.

20-daagse rondreis | Kolkata, Darjeeling, Pelling, Gangtok, Kalimpong, Chalsa, Thimphu, Punakha, Phobjikha vallei, Paro, Kolkata

Een mooie combinatie van een bezoek aan de theeplantages en de kloosters van Sikkim in India en een kennismaking met het authentieke Bhutan.

11-daagse rondreis | Delhi, Thimpu, Punakha, Phobjikha, Paro, Delhi

Levensgenieters opgelet! Ontdek het prachtige en authentieke Bhutan, terwijl u van alle gemakken bent voorzien. Tijdens de reis bezoekt u de mooiste plekjes van het land van de donderdraak en verblijft u in bijzondere, luxe accommodaties.

Nieuwsgierig geworden naar het land van de donderdraak?

Wij organiseren individuele reizen op maat naar Bhutan, veelal gecombineerd met India of Nepal.

Margaret Vrolijk

Margaret Vrolijk

Specialist India

Margaret houdt zich als eigenaar van Namasté Reizen vooral bezig met de creatieve kant; het bedenken van nieuwe reizen, het onderhouden van de website, de meet&greet's.. maar zij vind het ook leuk af en toe een reis te organiseren. Het liefst naar India, want India staat aan de wieg van Namasté Reizen. Hier is haar liefde voor Azië ontstaan.

Waarom Bhutan met Namasté Reizen?

Wij reizen al meer dan 10 jaar naar Bhutan en daarmee mogen wij ons met recht een Bhutan Specialist noemen. Afhankelijk van o.a. uw interesses en budget en onze ervaring stellen wij een reis op maat samen welke volledig is afgestemd op uw wensen. Wij nemen hier graag de tijd voor door uw reiswensen telefonisch of tijdens een gesprek op ons kantoor persoonlijk met u door te nemen. In ons reisvoorstel beschrijven wij uw reis door Bhutan van dag tot dag en geven we persoonlijke tips. Meer tips ontvangt u na boeking in de vorm van onze leuke adresjes. In Bhutan werken wij samen met betrouwbare partners die er net als wij alles aan doen u een onvergetelijke reis te bezorgen. Hiervoor staan wij ook tijdens uw rondreis Bhutan 24 uur per dag ter beschikking.