Weblog

Zowel voor werk als privé reizen wij heel wat af en nog steeds gaat ons hart sneller kloppen als het vliegtuig opstijgt naar weer een nieuw te ontdekken bestemming. Op ons weblog schrijven wij over onze reiservaringen in Azië en geven we tips over hotels, restaurants en tours.

Volg ons op Insta en deel je reiservaringen!
#namasteopreis

Butter Lamps

Het bijzondere Bhutan

Wat een geluk heb ik, ik mag op studiereis naar Bhutan! Een land dat bij veel mensen op het wensenlijstje staat. Een land waar gelukkig zijn voorop staat, en materialisme totaal onbelangrijk is. Een land dat ver weg wil blijven van massatoerisme. Kortom, heel bijzonder!

Kingfischer Ecolodge

Kingfisher Ecolodge, Laos

Ondergedompeld in de natuur en op een rustige locatie grenzend aan het Xe Pian Natonal beschermende bos ligt het Kingfisher Ecolodge.

Tigers Nest

Trekking naar het Taktsang klooster

Vroeg op voor een hoogtepunt van de reis! Je maakt een trekking naar het betoverende Taktshang klooster, ook wel het Nest van de Tijger genoemd, gelegen op een hoogte van 3000 meter. Dit is de meest heilige plaats in het land en waarschijnlijk ook het meest bekende.

Ontwerp zonder titel (13)

Algemene inpaklijst Azië

Deze algemene inpaklijst biedt een overzicht van items die je mee kunt nemen voor een comfortabele reis door Azië. Deze lijst helpt je om goed voorbereid op reis te gaan en kan uiteraard worden uitgebreid of aangepast aan persoonlijke behoeften en bestemming(en).

Water met visnetten

Living Islands

Vandaag bezocht ik de Living Islands in Kadamakudy, gelegen in de prachtige binnenwateren van Kerala vind je deze fascinerende eilandengroep! De bewoners leven van zowel visserij als landbouw en het is bijzonder om getuige te zijn van hun duurzame - grotendeels zelfvoorzienende - levensstijl.

Patan

Koningssteden van Nepal

Nepal is niet alleen een land van prachtige landschappen, maar ook van eeuwenoude cultuur en koninklijke geschiedenis. Kathmandu, Bhaktapur en Patan zijn de drie koningssteden in de Kathmandu vallei. Ze liggen dicht bij elkaar, maar hebben elk een eigen karakter en unieke geschiedenis.