s' Ochtends wakker worden door het gefluit van de vogels, vervolgens het prachtige uitzicht in je opnemen onder het genot van een heerlijk ontbijtje, verzorgd en gebracht door de roomservice. Hoe geweldig zou dat zijn! Wanneer u bij Pou Villa verblijft kan uw ochtend er zo uitzien.

Pou Villa is gelegen in Luang Namtha. Het stadje ligt in het noorden van Laos en is een favoriet voor de iets wat meer avontuurlijke reiziger. Veel backpackers bezoeken deze stad als uitvalsbasis voor een meerdaagse jungle trekking, vanwege de geweldige omgeving. De stad staat bekend om zijn complexe etnische diversiteit en ook de Nam Ha Natural Protect Area. Luang Namtha biedt een prachtige natuur en ervaringen aan aan de bezoekers. Er zijn weinig accommodaties, maar de opening van Pou Villa biedt weer nieuwe mogelijkheden. Het ligt iets wat buiten de stad op de heuvelrand en biedt daardoor een mooi uitzicht over de stad en de omliggende bergen. Pou Villa heeft 9 comfortabele accommodaties en biedt twee verschillende klasses aan. Elke kamer beschikt over gratis wifi en roomservice. En zoals eerder vermeld, een heerlijk eigen terrasje om in alle rust van het prachtige uitzicht te genieten.

6376774_18122823430070914067-aangepast-aangepast-1614009230.jpg'
395933488_wxh-aangepast-1614009262.jpg'
foto-2-1614599649.jpg'

Combineer je verblijf in Pou Villa met een bezoekje aan de Nam Dee waterval en het bijbehorende lokale dorpje Nam Dee, neem een kijkje in het Luang Nam Tha-museum en ga daarna naar de markt van Luang Namtha of bezoek de boeddhistische tempel Samakkhixay-stoepa.

Marleen Cok

Marleen Cok

Reisspecialist Myanmar, Cambodja, Laos en Vietnam

"Wat reizen zo fijn maakt zijn de ontmoetingen: een kopje koffie bij een boer op een kleine plantage, oog in oog met een moeder Orang Oetang en haar baby, op pad met een gezellige gids en slapen in een homestay, uitbundig begroet worden tijdens een fietstocht, even stoppen bij een schooltje, helpen met thee plukken of tot aan de knieën in de modder bij de rijstsawa's. Deze herinneringen zullen mij altijd bijblijven!"