Shinta Mani Wild doet ons reishart sneller kloppen!

Af en toe komt er een accommodatie voorbij die ons reishart even sneller laat kloppen. Omdat de plek uitzonderlijk mooi is of vanwege de bijzondere activiteiten.

Per zipline naar het verblijf! (foto credit: Shinta Mani Wild)

Shinta Mani Wild in Cambodja is zo'n accommodatie. Je arriveert per zipline over de rivier, alleen dat is al uniek! Hier word je wakker in een luxe tent midden in de jungle om daarna heerlijk te ontbijten met prachtig uitzicht. Voor het ontbijt kun je deelnemen aan een ochtendwandeling tijdens zonsopgang. De rest van de dag kun je gaan kajakken, mountainbiken of vissen. Deze accommodatie is vooral geschikt wanneer je houdt van actie en avontuur, maar als je even zin hebt om te relaxen dan kun je een traditionele Khmer massage reserveren of van de zon genieten aan het zwembad. En de avond is de bar - met uitzicht op een waterval - 'the place to be'!

Shinta Mani Wild 's Avonds genieten in de gezellige bar (foto credit: Shinta Mani Wild)

Je kunt verblijven in een van de 15 luxe tenten die Shinta Mani Wild te bieden heeft. Elke tent heeft een uniek Cambodjaans thema. Sommige tenten beschikken over een buiten badkamer en vanuit jouw bed heb je altijd uitzicht over de jungle. Een butler staat te allen tijden tot jouw dienst!

wildlife-alliance-tent-w910h606-1591857388 Shinta Mani Tent (foto credit: Shinta Mani Wild)

Het hotel is onderdeel van de Shinta Mani Foundation wat zich in zet voor de Cambodjaanse bevolking op het gebied van schoon drinkwater, vervoersmiddelen, scholing, ziekenhuizen en onderdak. Nog een reden om te kiezen voor een verblijf in deze accommodatie!

Alle artikelen