Af en toe komt er een accommodatie voorbij die ons reishart even sneller laat kloppen. Omdat de plek uitzonderlijk mooi is of vanwege de bijzondere activiteiten. Shinta Mani Wild in Cambodja is zo'n accommodatie. U arriveert per zipline over de rivier, alleen dat is al uniek! Hier wordt u wakker in een luxe tent midden in de jungle om daarna heerlijk te ontbijten met prachtig uitzicht. Voor het ontbijt kunt u deelnemen aan een ochtendwandeling tijdens zonsopgang. De rest van de dag kunt u gaan kajakken, mountainbiken of vissen. Deze accommodatie is vooral geschikt wanneer u houdt van actie en avontuur, maar als u even zin heeft om te relaxen dan kunt u een traditionele Khmer massage reserveren of van de zon genieten aan het zwembad. En de avond is de bar - met uitzicht op een waterval - 'the place to be'!

Shanti Mani Tent
Shanti Mani Tent
Shanti Mani Tent
Heerlijke Khmer Massage
Per zipline naar het verblijf!
Ontdek de omgeving...
...Wandel langs prachtige watervallen...
...of relax bij het zwembad
Shanti Mani Wild van bovenaf
's avonds genieten in de gezellige bar

Bekijk ook onze voorbeeld rondreizen Cambodja.

U kunt verblijven in een van de 15 luxe tenten die Shinta Mani Wild te bieden heeft. Elke tent heeft een uniek Cambodjaans thema. Sommige tenten beschikken over een buiten badkamer en vanuit uw bed heeft u altijd uitzicht over de jungle. Een butler staat te allen tijden tot uw dienst!

Het hotel is onderdeel van de Shinta Mani Foundation wat zich in zet voor de Cambodjaanse bevolking op het gebied van schoon drinkwater, vervoersmiddelen, scholing, ziekenhuizen en onderdak. Nog een reden om te kiezen voor een verblijf in deze accommodatie!

Kijk voor meer informatie op https://wild.bensleycollection.com/

Marleen Cok

Marleen Cok

Reisspecialist Myanmar, Cambodja, Laos en Vietnam

"Wat reizen zo fijn maakt zijn de ontmoetingen: een kopje koffie bij een boer op een kleine plantage, oog in oog met een moeder Orang Oetang en haar baby, op pad met een gezellige gids en slapen in een homestay, uitbundig begroet worden tijdens een fietstocht, even stoppen bij een schooltje, helpen met thee plukken of tot aan de knieën in de modder bij de rijstsawa's. Deze herinneringen zullen mij altijd bijblijven!"