Van kleine guesthouses tot luxe Spa Resorts, in Ubud is er een grote keuze aan hotels. Dit zijn een aantal van onze favorieten:

  • Nick's Pension is een basic en kleinschalig hotel met zwembad. Het ligt heel centraal, op korte loopafstand van het centrum, maar ook niet ver van de bekende markt en het Monkey Forest.
  • Sri Ratih Cottages ligt iets verder, op 15 minuten wandelen van het centrum van Ubud. Het ligt tussen de rijstvelden en beschikt over een zwembad, gelegen in een grote tuin. De accommodatie heeft tevens een leuk café en een sieradenwinkel. De familiesuite is heel geschikt voor een familievakantie Indonesië.
  • De eigenaar van het Greenfield Ubud is kunstenaar en dit zie je terug in de inrichting van het hotel. Iedere kamer is weer anders ingericht en door het gehele hotel staan en hangen prachtige beelden en schilderijen. Het Greenfield Ubud ligt in een levendige straat, maar aan de achterzijde en vanuit de meeste kamers is er een wijds uitzicht over rijstvelden. En dan die zonsondergang… wow!!
  • Het luxe wellness retreat Beingsattvaa ligt even buiten Ubud, midden in de natuur en heeft een prachtig zwembad, spa en tropische tuin waar o.a. groenten en fruit worden verbouwd. De korte ochtend- en avondprogramma's zijn goed voor mind, body & soul en de keuken is vegetarisch.
  • Komaneka@Bisma Resort is een heerlijk super deluxe resort wat beschikt over een 8 meter lang 'infinity' pool omgeven door palmbomen en met uitzicht op een kleine rivier. De kamers zijn sfeervol ingericht met natuurlijke materialen. Neem ook even een kijkje in de kunstgallerij van het hotel. De Pool Suites zijn zeer geschikt voor een huwelijksreis Indonesië.


Een voorbeeld rondreis Bali waarin Ubud is opgenomen is Bali on a budget, te boeken vanaf € 1.310,00 incl. vluchten, vervoer en accommodaties.

Kim Zwinkels

Kim Zwinkels

Reisspecialist Indonesië en Sri Lanka

"Na diverse mooie studiereizen naar Indonesië ben ik verliefd geworden, wat heeft dit land veel te bieden! Maar ook Thailand en Sri Lanka zijn zeer de moeite waard. Met veel plezier organiseer ik steeds weer een unieke reis, volledig afgestemd op de wensen van de klant."