Aan de noordwestkust van Bali, tegenover het idyllische eiland waar wilde herten ('menjangan') zwemmen, ligt een bijzonder resort. Het resort is volledig in harmonie met de natuur en is gelegen in het Bali Barat National Park, een paradijs voor snorkelaars, vogelaars èn ruiters. Het resort heeft twee restaurants (één torenhoog met geweldig uitzicht over het park, de andere aan zee), een manege, een Spa aan het strand en een Balinees zwembad. Allemaal verspreid over een hectare mangrovebos en met elkaar verbonden door hobbelige paden. En niet onbelangrijk.. de Menjangan 'familie' die er alles aan doet om het jullie naar de zin te maken.

menjangan-big-1514379337.jpg'
menjangan-kamer-1514379716.jpg'

Kun je niet zonder WIFI of ben je geen fan van spinnen, slangen en wilde kippen? Ga dan snel naar onze andere voorbeelden van huwelijksreizen :) Maar wil je vooral oog hebben voor elkaar en houd je van puur natuur, dan zijn jullie hier helemaal op je plek. Vlinders, zeldzame vogels, kleurrijke vissen, zeeschildpadden, wilde herten, apen op het strand.. zij – en de geweldige gidsen - maken jullie verblijf onvergetelijk! Altijd al eens willen duiken? Het resort bied een gratis test duik aan.

De romantische kamers zijn gelegen bij het zwembad of aan de zee en zijn comfortabel en heel rustgevend ingericht. In de restaurants eet je internationale of Indische gerechten, allemaal vers bereid. En dan die zonsondergang vanuit die hoge Balinese toren! Ook deze is onvergetelijk.

Tantusha Soekhlal

Tantusha Soekhlal

Gastblogger

Als Senior Sales Support probeer ik de reisspecialisten zo goed mogelijk te ondersteunen. Maar het leukste stukje van mijn werk is dat ik reizigers mag helpen bij het organiseren van hun droomreis naar Indonesië.