Hoi An is een sfeervol stadje aan de kust van Vietnam. U kunt er wandelen door de kleine straatjes - het centrum staat op de Werelderfgoedlijst -, thee drinken in een oud theehuisje, musea bekijken, fietsen naar het strand OF één van onderstaande bijzondere activiteiten boeken:

My Grandma's Homecooking

Stap op een boot voor een 35 minuten durende tocht naar een klein dorp op een eilandje in de Hoi An Delta. Hier ontmoet u grootmoeder en leert u een aantal streekgerechten bereiden zoals vis en een groene papaya salade. De gerechten worden na de workshop opgediend in de tuin van grootmoeder. Een kennismaking met het plattelandsleven van Vietnam en die heerlijke Vietnamese keuken.

Reaching Out

Reaching Out is in 2000 opgericht om mensen met een beperking de mogelijkheid te geven om vaardigheden te leren en te werken bij Reaching Out. Op deze manier kunnen zij beter integreren in hun gemeenschap en een zelfstandig bestaan opbouwen. Met hun motto "a gift from Reaching Out gives twice" geloven zij dat de producten en ervaringen niet alleen iets unieks aan de klant leveren, maar ook een positief effect hebben op de ontwikkeling en integratie van haar artistieke werknemers.

Zo kan je hier verschillende unieke sieraden, woonaccessoires en thee- en koffieattributen kopen, maar ook deelnemen aan een leuke Folding Lantern Making Class. Hierbij leer je van één van de kunstenaars de karakteristieke en kenmerkende Hoi An lantaarn te maken (die je natuurlijk mee naar huis mag nemen).

Klik hier om meer te weten te komen over Reaching Out, de mogelijke workshops en unieke producten.

Reaching Out
Hoi An Photo Walks
Jack's Cat Café

Hoi An Photo Walk

Deze workshop van 4 uur is Interessant voor zowel beginners als gevorderden. Er zijn verschillende workshops; vroeg in de ochtend, tijdens zonsondergang op het platteland of juist later op de avond. U wandelt met een kleine groep door Hoi An en leert het stadje beter kennen, maar ook uw camera en dit resulteert in mooie foto's. Want u komt op plekken waar veel toeristen niet komen. Er zijn ook privé foto wandelingen mogelijk. Informeer bij ons naar de mogelijkheden om een foto wandeling in uw reis op te nemen. De kosten bedragen ongeveer € 50,00 per persoon, incl. drankjes. http://hoianphotowalks.com/

Farming & Fishing Tour Hoi An

Met deze tour gaat u de stad uit om per fiets en boot het platteland rondom Hoi An te verkennen. Fiets door rijstvelden, vaar langs kleine dorpjes, help mee op het land en leer vissen van een lokale visserman. De ochtend wordt afgesloten met een heerlijke versbereide lunch. Deze tour is dagelijks te boeken en vooral voor familievakanties een aanrader.

Jack's Cat Café

Kattenliefhebbers mogen dit Café niet missen. Hier worden katten met liefde opgevangen en verzorgd. Vergeet niet om vooraf te boeken. Dit kan eenvoudig via de Facebook pagina: www.facebook.com/jackscatcafe/ Een bezoek aan het Café duurt maximaal een uur en kost 100,000 vnd inclusief een drankje.


Bekijk hier onze voorbeelden van rondreizen door Vietnam. Wij organiseren reizen op maat, dus bovenstaande activiteiten nemen wij graag op in uw reisprogramma.

Margaret Vrolijk

Margaret Vrolijk

Eigenaar

"Na een rondreis door India was ik op slag verliefd op dit kleurrijke land. Ik kon niet wachten om weer terug te keren en om anderen kennis te laten maken met deze explosie aan indrukken. Namasté Reizen werd geboren en groeide uit tot een reisorganisatie met als specialisatie Azië. Bijna achttien jaar later is dat nog steeds wat ik het liefste doe; op reis gaan naar India en mijn ervaringen delen"