De artiesten van het Cambodjaanse Phare Circus jongleren met vuur, dansen in perfecte synchronisatie en tuimelen gracieus door de lucht. Het circus combineert traditionele circusvaardigheden met muziek, dans en theater rond een scala aan krachtige thema's. En jullie hebben de kans om voor de show deel te nemen aan een workshop circusvaardigheden en de artiesten te ontmoeten!

Na een studie aan het Phare Ponleu Seplak Centre in Battambang (een NGO die kansarme jongeren de kans biedt om een carrière in de kunt op te bouwen), zijn de artiesten hartstochtelijk toegewijd aan hun ambacht. De workshop vindt plaats aan het einde van de middag en begint met een tour achter de schermen. Daarna wordt vijftig minuten durende workshop gegeven door enkele van de beste circusartiesten. Na een goede warming up leert de trainer je door middel van enkele oefeningen te tuimelen, balanceren en jongleren. Ook is er tijd om met deze toegewijde artiesten te praten over hun training en zien jullie van heel dichtbij hoe dit bijzondere circus werkt. Iedereen kan meedoen, omdat de artiesten de inhoud van de workshop zullen aanpassen aan jullie niveau. Het enige wat je mee hoeft te nemen is wat lef en de wil om de controle los te laten! Na de workshop komen jullie tussen het publiek te zitten om de show te bekijken. En nu je een kijkje achter de schermen hebt kunnen nemen doe je dit met hele andere ogen.

Deze workshop is heel geschikt voor families. Bekijk onze familievakantie Cambodja en familievakantie Cambodja en Thailand Ook als je alleen of met z'n tweeën reist kun je de workshop vanzelfsprekend boeken! De kosten bedragen € 85,00 per persoon inclusief diner en toegang tot de show.

Edwin Qualm

Edwin Qualm

Gastblogger

"Ik heb al een behoorlijk aantal bestemmingen in Azie gezien en toch raak ik steeds weer onder de indruk van de cultuur en de natuur. Ieder land is uniek, in Azië zegt men dan ook vaak "same same, but different". De mensen zijn altijd vriendelijk en hebben een grote glimlach op het gezicht."