Deel hier uw reiservaringen en tip andere reizigers over dat leuke lokale restaurantje, een mooie wandelroute of die bijzondere accommodatie.

Prachtige reis Vietnam!

Vietnam

Prachtige reis Vietnam!

Wij hebben een prachtige reis gemaakt met dank aan Namasté Reizen. Als gevolg van het coronavirus werden gedurende onze reis veel programma-onderdelen geschrapt. Gelukkig was er altijd een alternatief voor handen. Wij hebben veel fietstochten gemaakt, bijvoorbeeld in Hano, Sapa, Hue, Hoi An en Ho Chi Minh. Fietsen is echt een aanrader. Je ziet veel meer van het authentieke Vietnam dan vanuit een auto. Vooral Sapa (zie foto) vonden wij een aanrader. Lees verder..

Reactie van Erik Vertegaal

Vietnam

Super toffe reis

Het zit er alweer op .... Maar we hebben kunnen genieten van een super toffe reis die voor altijd zal bijblijven. Langs deze weg wil ik jullie team bedanken voor de voortreffelijke organisatie en de keuze van onze hotels. Deze waren, elk op hun manier, supergoed en zeker aan te raden. Ook de gidsen en chauffeurs waren telkens op de afspraak wat zeer aangenaam was. De samenwerking met Namaste reizen was TOP en in de toekomst zullen wij nog beroep op jullie diensten doen.

Reactie van Alain en Caroline

Rijstvelden Pu Luong

Vietnam

Rijstvelden Pu Luong

De adembenemend mooie rijstvelden in Pu Luong, voor ons beslist het hoogtepunt in Vietnam.

Tip van Gea Zuiderent

Precious Heritage Museum, Hoi An

Vietnam

Precious Heritage Museum, Hoi An

Bezoek in Hoi An zeker het PRECIOUS HERITAGE MUSEUM. Dit museum is opgericht door fotograaf Rehahn. Réhahn heeft altijd een passie gehad voor reizen en fotografie. De meeste mensen reizen om prachtige delen van de wereld te ontdekken, Réhahn reist om mensen te ontmoeten en tracht dan op het meest spontane en natuurlijke moment deze personen vast te leggen op foto.

Tip van Familie Borghgraef

Luxe boottocht Halong Bay

Vietnam

Luxe boottocht Halong Bay

Een overnachting in een luxe hut met badkamer op de Dragon Pearl in Halong Bay. Uitgebreide en verrukkelijke maaltijden. Boottocht door een schitterend gebied!

Tip van Gea Zuiderent

H'mong locals in Sapa

Vietnam

H'mong locals in Sapa

Een bezoek aan Sapa was ook een onderdeel van een onvergetelijke reis door Vietnam. De H'mong locals lieten ons hun dorpjes, huizen en zelf gemaakte waren zien. Buffels met bellen liepen er rond, geweldig vond ik dat. Die wilde ik graag hebben als herinnering; "De Buffalo-bel"

Tip van Monic

Betel Garden Homestay in Hoi An

Vietnam

Betel Garden Homestay in Hoi An

De Betel Garden Homestay in Hoi An is echt een aanrader, een klein paradijs aan de rand van de stad. We hebben er heerlijk gegeten op uitnodiging van het personeel en samen met de andere gasten.

Tip van Bianca, Jeroen en Floor