Familievakantie Bali (met surflessen)

Slow Travel op het eiland Bali! Jullie verblijven een kleine week in Ubud, gelegen tussen de rijstvelden in het midden van het eiland. Vul jullie dagen met wandelingen, fietstochtjes, raften, leren koken èn rijsttafels eten. De tweede week staat in het teken van surfen, zon, zee en strand in het hippe Canggu.

In het kort..

 • Travel slow! Verblijf op slechts twee locaties

 • Geniet van de vrijheid om jullie tijd zelf in te delen

 • Fietstocht met gids en lunch in Ubud

 • Leer surfen in Canggu

 • Rijstveld in Ubud in Bali
  1/3  Rijstvelden bij Ubud
 • Fietsen met het gezin in Ubud, Bali.
  2/3  Fietsen in de omgeving van Ubud
 • the-calm-tree-bungalows-2-1497014359
  3/3  Leer surfen in Canggu

Wandelen en fietsen tussen de rijstvelden

Tijdens de meeste rondreizen zijn twee overnachtingen in Ubud opgenomen, maar jullie hebben alle tijd om van Ubud en haar omgeving te genieten. Ubud is gelegen in het groene binnenland van Bali en staat bekend als kunstenaarsdorp. Dit wordt duidelijk wanneer jullie door het centrum loopt en de vele kunstgaleries ziet. Het dorp wordt omringd door jungle en rijstvelden dus wandelen- en of fietsen is een feest in deze omgeving. De wandelingen en/of fietstochten kunnen aan alle leeftijden worden aangepast. In deze reis is een fietstocht met gids inbegrepen. Tijdens deze tocht volgen jullie kleine secondaire weggetjes en krijgen jullie uitleg over flora en fauna en plaatselijke gebruiken. Een Balinese lunch in een klein restaurant tussen de rijstvelden is inclusief.

Leer surfen en geniet van de ontspannen sfeer in Canggu

Het tweede deel van de reis verblijven jullie in Canggu. Een aantal jaren geleden nog een rustig vissersdorpje, nu een dorp wat barst van de leuke winkels en hippe cafeetjes. Maar de sfeer is er nog steeds heel relaxed. Huur een fiets en ga op ontdekking in de omgeving. Op zondagochtend mogen jullie de biologische markt niet missen, jullie kunnen er leuke handgemaakte souvenirs kopen waarmee jullie meteen de lokale bevolking steunen. In de vroege ochtend verkopen vissers hun verse vangst aan de dorpelingen en in de namiddag vormt het strand een plek voor één van de mooiste zonsondergangen op Bali. Dè plek om te genieten van die mooie zonsondergang is The Lawn, tussen Old Mans Beach en Echo Beach. Bestel een gekoelde kokosnoot en neem plaats in een hangmat of kussen. En leuk voor de kids (en voor jezelf :): aan de rand van het strand hangen schommels.

Tijdens jullie verblijf in Canggu zijn drie surflessen (privé) inbegrepen. Daarnaast kunnen jullie een keer genieten van de Spa en wordt er op één avond een heerlijk diner voor jullie bereid. Verder zijn er voldoende leuke plekken om 's avonds een hapje te eten, zoals Warung Ithaka op de gezellige Batu Bolong street. Indonesich, maar met een moderne twist. Bij boeking ontvangen jullie van ons een informatiepakket met vele leuke adresjes in Canggu.

Reissom op aanvraag