Sommigen van ons - lees: ondergetekende - hadden wat moeite om de oude site los te laten. Mijn dochter zou zeggen; lastig hè mama die nieuwe tijd... Maar nu ik er meer dan een half jaar aan heb gewerkt ga ik de nieuwe website steeds meer waarderen. Ik ben er gewoon heel erg trots op!!!

Ik vind het ontzettend spannend om de website nu met u te delen, maar ben heel erg benieuwd naar uw reacties. Schroom niet - positief of negatief - deze met ons te delen. Want het is heel belangrijk voor ons dat de site duidelijk is en de informatie die u zoekt goed vindbaar. Nieuw zijn de reisgidsen per bestemming met praktische informatie, foto's en tips van onze reisspecialisten. Ook nieuw is het weblog waarmee wij u op de hoogte gaan houden van onze studiereizen, nieuwe accommodaties, bijzondere tours etc.

Onderstaand de website van oud naar nieuw..

VAN OUD...
20150630_125102_resized-1435663742.jpg'
20150630_125106-0-_resized-1435696546.jpg'
... NAAR NIEUW!

Graag wil ik Bas, Bas en Martijn van Gusmanson bedanken voor het bouwen van de website. Ik weet dat jullie er ook heel trots op zijn! Ik vond het heel prettig om een aantal weken bij jullie op kantoor te werken om zo bovenop het ontwerp te zitten. Daan van Insyde bedankt voor het meedenken zodat wij straks heel goed te vinden zijn. En heel veel dank aan stagiaires Emma en Jolanda voor het overzetten van heel veel informatie. Zonder jullie waren we nog maanden bezig geweest!

Margaret Vrolijk

Margaret Vrolijk

Eigenaar

"Na een rondreis door India was ik op slag verliefd op dit kleurrijke land. Ik kon niet wachten om weer terug te keren en om anderen kennis te laten maken met deze explosie aan indrukken. Namasté Reizen werd geboren en groeide uit tot een reisorganisatie met als specialisatie Azië. Bijna achttien jaar later is dat nog steeds wat ik het liefste doe; op reis gaan naar India en mijn ervaringen delen"