Wij zijn ervaren reisspecialisten met een passie voor reizen en persoonlijk zeer betrokken bij iedere reis die wij mogen organiseren.

Samen hebben wij een schat aan reiservaring! Zo werd Sri Lanka ruim 12 keer door ons bezocht en India ruim 30 keer! Regelmatig stappen wij in een vliegtuig om ergens in Azië nieuwe gebieden te ontdekken, hotels te inspecteren, activiteiten en restaurants uit te proberen. Met heel veel plezier overigens :)

Margaret Vrolijk,Eigenaar

Margaret Vrolijk

Eigenaar

In 1997 nam ik het besluit om van mijn hobby mijn werk te maken. Na twee rondreizen door India was ik verliefd op dit kleurrijke land. Op de cultuur, de mensen, de hectiek in de steden maar ook de rust op het platteland.. ik kon niet wachten om weer terug te keren en om andere mensen kennis te laten maken met deze explosie aan indrukken. Namasté Reizen werd geboren en groeide uit tot een reisorganisatie met als specialisatie Azië. Inmiddels heb ik zoveel mooie reizen mogen maken, samen met mijn man, mijn vader en vriendinnen. En in mei 2015 hebben ook mijn kinderen hun eerste stappen op dit continent mogen zetten. Reizen organiseren zoals ik - en mijn collega's - zelf graag maken.. dat is waar Namasté Reizen voor staat en daar ben ik trots op!

Reiservaring in Azië: India (ik ben de tel kwijt, zeker 13 keer), Sri Lanka (5x). Thailand (5x), Cambodja (1x). Indonesië (1x), Nepal (2x), Malediven

Jos van der Ende,Directeur

Jos van der Ende

Directeur

Na 23 jaar werkzaam te zijn geweest als vertegenwoordiger in de tuinbouw en daarnaast part-time te hebben meegewerkt binnen Namaste Reizen ben ik alweer een aantal jaren full-time werkzaam binnen het bedrijf. In hoofdlijnen ben ik verantwoordelijk voor de boekhouding, personeelszaken en organisatie van de vakantiebeurzen in o.a. Utrecht, Antwerpen en Brussel. Natuurlijk ga ik ook heel graag op reis. Het land wat het meeste indruk op mij heeft gemaakt is Myanmar. Vooral voor de ervaren Azië-reiziger een aanrader! Ook vond ik de helicopter vlucht over de Himalaya in Nepal onvergetelijk.

Reiservaring in Azië: India (4x), Nepal, Myanmar, Thailand (2x), Sri Lanka (3x), Malediven


Kim Zwinkels,Reisspecialist Indonesië, Sri Lanka en Thailand

Kim Zwinkels

Reisspecialist Indonesië, Sri Lanka en Thailand

Na mijn studie Culturele & Maatschappelijke Vorming (differentiatie Toerisme) ben ik als reisspecialiste voor Sri Lanka & de Malediven aan de slag gegaan. Na mijn eerste bezoek aan deze bestemmingen was ik verkocht! Sri Lanka biedt vele mogelijkheden op een kleine schaal en heeft een prachtige natuur, een indrukwekkende cultuur en niet te vergeten een ontzettend vriendelijke bevolking. Een bezoek aan de Malediven maakt een reis helemaal compleet. Ook Thailand behoort tot mijn specialisme. Een veelzijdige bestemming die steeds iets nieuws te bieden heeft. Sfeervolle boutique hotels, heerlijk eten en leuke activiteiten. Je vindt er alles! Indonesië is echter mijn favoriet... Na diverse mooie studiereizen ben ik verliefd geworden, wat heeft dit land veel te bieden! Met veel plezier organiseer ik steeds weer een unieke reis, volledig afgestemd op de wensen van de klant.

Reiservaring in Azië: Sri Lanka (2x), Thailand, Indonesië (3x), Zuid-India

Evelien Booms,Reisspecialist Sri Lanka, India, Vietnam en Maleisië

Evelien Booms

Reisspecialist Sri Lanka, India, Vietnam en Maleisië

"To travel is to inspire and to be inspired..." Mijn eerste verre reis maakte ik in 2004 naar Sri Lanka en wat was ik onder de indruk! Ik keek m'n ogen uit…! Genoot van prachtige natuur, bezocht mooie tempels, maakte kennis met het boeddhisme en ondernam leuke activiteiten als fietsen, hiken, raften en op jeepsafari gaan. Na deze reis wilde ik ook niets liever dan andere mensen enthousiast maken voor deze bestemming. En nog steeds behoort het land tot één van m'n favorieten. Na Sri Lanka volgden al snel reizen naar India, Nepal, Vietnam, Maleisië en Indonesië. Reismomenten die ik nooit meer vergeet; per helikopter langs de Mount Everest vliegen, spotten van tijgers en luipaarden in India, snorkelen op de Perhentians in Maleisië, maar vooral het iedere keer weer mogen ontmoeten van de vriendelijke lokale inwoners van deze landen.

Reiservaring in Azië: Sri Lanka (3x), India (5x), Maleisië (2x), Nepal, Vietnam en Indonesië.

Edwin Qualm,Reisspecialist Myanmar, Laos, Cambodja, Thailand en de Filipijnen

Edwin Qualm

Reisspecialist Myanmar, Laos, Cambodja, Thailand en de Filipijnen

Na een praktijkstage van een halfjaar in Vietnam (2005) ben ik erg onder de indruk geraakt van het Verre Oosten. Een stukje van de wereld met vele geheimen, maar ook een plek met een enorme diversiteit. Sinds 2006 maak ik deel uit van Namaste Reizen waar ik graag mijn kennis benut bij het samenstellen van een mooie reis. Inmiddels heb ik al een behoorlijk aantal bestemmingen in Azië gezien en toch raak ik steeds weer onder de indruk van de cultuur en de natuur. Ieder land is uniek, in Azië zegt men dan ook vaak "same same, but different". Maar de mensen zijn altijd vriendelijk en met een grote glimlach op het gezicht.

Reiservaring in Azië: India (2x), Nepal, Sri Lanka, China, Myanmar (2x), Thailand (5x), Cambodja (5x), Laos (3x), Vietnam (4x), Indonesië, Filipijnen

Marleen Cok,Reisspecialist Sri Lanka, Thailand, Myanmar en Japan

Marleen Cok

Reisspecialist Sri Lanka, Thailand, Myanmar en Japan

Tijdens mijn studie maakte ik mijn eerste verre reis, naar Bali -Indonesië, waar ik gelijk verliefd werd op de cultuur. Azië blijft voor mij het meest bijzondere continent om te ontdekken. De mensen zijn ontzettend vriendelijk, de culturen interessant, het eten is heerlijk en de natuur is vaak overweldigend mooi. Wat reizen zo fijn maakt zijn de ontmoetingen: een kopje koffie bij een boer op een kleine plantage, oog in oog met een moeder Orang Oetang en haar baby, op pad met een gezellige gids en slapen in een homestay, uitbundig begroet worden tijdens een fietstocht, even stoppen bij een schooltje, vers fruit proeven op de markt, helpen met thee plukken of tot aan de knieën in de modder bij de rijstsawa's. Deze herinneringen zullen altijd bijblijven!

Reiservaring in Azië: Indonesië (2x), Sri Lanka (3x), Thailand, Myanmar, Dubai, Malediven, Japan (2x)

Jane Sauer,Reisspecialist India, Bhutan, Nepal & Bangladesh

Jane Sauer

Reisspecialist India, Bhutan, Nepal & Bangladesh

Reizen is mijn grote passie. Als kind maakte ik mijn eerste verre reis naar familie in Indonesië. Ik ben opgegroeid tussen twee werelden en Indonesië bleef me altijd trekken. Maar ook andere landen in Azië vond ik altijd al fascinerend en interessant. De mooie natuur, vriendelijke mensen, tropische vruchten, rijke culturen en mystieke sferen. Na mijn studie journalistiek heb ik dan ook regelmatig door Azië gereisd. Ik heb gewerkt als journalist, eindredacteur web en event manager. Door mijn werkervaring, passie voor reizen en liefde voor Azië valt alles op zijn plek als reisspecialist bij Namasté Reizen. Ik help u graag bij het samenstellen van een onvergetelijke reis om het prachtige Azië te ontdekken!

Reiservaring in Azië: India (5x), Bhutan, Nepal (2x), Maleisië, Singapore, Vietnam, Indonesië (13x)

Mariëlle Biesheuvel,Reisspecialist China, Vietnam, Zuid-Korea en India

Mariëlle Biesheuvel

Reisspecialist China, Vietnam, Zuid-Korea en India

Bij het Everest Base Camp in Tibet ben ik ten huwelijk gevraagd, onze huwelijksreis ging naar het Indiase Ladakh en met onze tweejarige dochter voeren we over de Backwaters in Kerala. Ik ben dol op Azië, dat zal duidelijk zijn. En ik hou van reizen! Het wegdromen bij alle plekken die ik nog wil zien, de voorpret bij het plannen van een reis en natuurlijk het geweldige gevoel wanneer je aankomt op je bestemming en al je zintuigen op scherp staan. Na mijn studie Communicatie- en Informatiewetenschappen en 10 jaar werkervaring op het gebied van online marketing heb ik mijn hart gevolgd en de stap naar de reiswereld gemaakt. Met veel plezier stel ik nu voor onze reizigers mooie reizen samen die laten zien wat Azië zo bijzonder maakt.

Reiservaring in Azië: India (3x), China, Tibet, Nepal, Laos, Vietnam, Cambodja

Tantusha Soekhlal,Senior Sales Support

Tantusha Soekhlal

Senior Sales Support

In 2010 zette ik mijn zinnen op een stageplek bij Namasté Reizen. Op de afdeling Backoffice kreeg ik voor het eerst te maken met wonderlijk en veelzijdig Azië. Dagelijks hield ik mij o.a. bezig met het klaarzetten van reserveringen en reisbescheiden voor de mooiste bestemmingen! Mijn nieuwsgierigheid naar het Aziatische continent werd met de dag groter. Enthousiaster kon ik niet zijn toen de bestemming voor de NHTV-studiereis bekend werd: Maleisië & Singapore! Het was een prachtige ervaring, wat er toe geleid heeft dat ik niet veel later ook mijn koffers heb gepakt voor een rondreis door Thailand. Na mijn studie in 2011 heb ik bij verschillende touroperators met diverse facetten van de reisbranche te maken gehad. Sinds september 2016 ben ik weer terug bij het gezellige Namasté-team en probeer ik als Senior Sales Support de reisspecialisten zo goed mogelijk te ondersteunen. Maar het allerleukste blijft om reizigers zelf te helpen bij het organiseren van hun droomreis!

Reiservaring in Azië: Maleisië, Singapore, Dubai, Thailand, Indonesië

Diana Friedrichs,Senior Sales Support

Diana Friedrichs

Senior Sales Support

Reizen is voor mij één van de mooiste dingen die er bestaan. Door mijn interesse voor andere landen en culturen en mijn passie voor reizen was de keuze voor de opleiding Toerisme & Recreatie aan de NHTV snel gemaakt. Na mijn opleiding heb ik als reisadviseur op een reisbureau gewerkt en sinds 2013 ondersteun ik met veel plezier de reisspecialisten van Namasté Reizen met het organiseren van onvergetelijke unieke reizen door Azië. Dit mooie continent biedt door haar grote verscheidenheid de mogelijkheid om alle wensen van een reis te vervullen. Inmiddels heb ik zelf de bijzondere landen India, Sri Lanka, Indonesië & Nepal bezocht en kan het iedereen aanraden om het prachtige Azië te gaan ontdekken!

Reiservaring in Azië: India, Sri Lanka, Indonesië, Nepal

Amber Koornneef,Sales Support

Amber Koornneef

Sales Support

Toen ik in september 2015 op zoek ging naar een afstudeerstage, was de keuze al snel gemaakt: Ik wilde de reiswereld in! Hierdoor heb ik gesolliciteerd bij Namasté Reizen en heb binnen dit bedrijf mijn afstudeerscriptie geschreven. Vervolgens kreeg ik het goede nieuws dat ik mocht blijven en sinds februari 2016 ondersteun in de afdeling Sales Support met veel plezier. Reizen is namelijk iets dat ik het liefste doe: bijzondere plekjes vinden, genieten van de mooie natuur en slenteren door authentieke steden.

Helaas ben ik zelf nog nooit in Azië geweest, maar Namasté Reizen heeft mij geïnspireerd en daardoor staat de eerste Azië reis op de planning. Deze zomer ga ik Thailand ontdekken! Door alle unieke reizen die ik dagelijks bij Namasté Reizen voorbij zie komen, ben ik zeker van plan om nog meer mooie Aziatische landen te gaan bezoeken!

Alexandra Burger,Sales Support

Alexandra Burger

Sales Support

Toen ik op jonge leeftijd een keuze moest maken in welke richting ik wilde gaan studeren, was ik er al snel zeker van dat het toerisme zou worden. Het verkennen van de verschillende culturen in de wereld is mijn grootste hobby. Mijn eerste ervaring met Azië was tijdens mijn vrijwilligerswerk reis naar China. Hier werkte ik met panda's, een onvergetelijke ervaring. Vervolgens heb ik tijdens mijn opleiding aan de NHTV altijd het plan gehad iets met Japan te doen en uiteindelijk heb ik daar een stageplek gevonden.

Wat mij het meeste fascineert aan Azië is het enorme cultuurverschil ten aanzien van Nederland. Werkelijk alles is hier anders en er valt zo veel te ontdekken. Sinds juli 2016 werk ik met veel plezier mee aan het samenstellen van prachtige reizen en elke dag leer ik weer iets nieuws over het veelzijdige Azië.

Reiservaring in Azië: China, Japan, Vietnam & Singapore