"Opposites attract" is een uitspraak die past bij Zuid-Korea waar groene heuvels, ruige bergen en duizenden eilandjes voor de kust een groot contrast vormen met Seoul, de hoofdstad van het land. Van de 49 miljoen inwoners zijn 10 miljoen inwoners woonachtig in Seoul.

Namasté Reizen heeft een jarenlange ervaring in het organiseren van individuele reizen op maat naar Zuid-Korea. Vaste vertrekdata, bouwstenen of pakketreizen komen in ons woordenboek niet voor. Van aanvraag tot boeking, in een aantal stappen realiseren wij een reis op maat volledig afgestemd op uw wensen en ideeën. Ter inspiratie vindt u onderstaand een aantal voorbeelden van rondreizen Zuid-Korea.

Zuid-Korea in een notendop

  •  Middenklasse
  •  Vanaf € 1.160,00
10-daagse rondreis | Seoul, Gyeongju, Busan, Jeju-do, Seoul

Deze reis laat u in vogelvlucht kennismaken met een aantal van de mooiste plekjes van Zuid-Korea. Afstanden worden afgelegd per trein en binnenlandse vlucht en overnacht in hotels en Guesthouses.

Zuid-Korea maar dan anders

  •  Middenklasse
  •  Vanaf € 2.045,00
16-daagse rondreis | Seoul, Gangneung, Gyeongju, Gurye, Yeosu, Seoul

Deze selfdrive door Zuid-Korea leidt u langs vele mooie plekken van het land waarbij de nadruk ligt op de prachtige natuur, zoals de 317 eilandjes voor de kust van Yeosu.

Hoogtepunten van Zuid-Korea

  •  Middenklasse
  •  Vanaf € 2.285,00
18-daagse rondreis | Seoul, Sokcho, Andong, Gyeongju, Busan, Jeju-do, Boseong, Seoul

Een reis langs de hoogtepunten van Zuid-Korea per auto met chauffeur, lokale bus en trein. Volop genieten van cultuur en natuur en ontspannen aan het strand op Jeju-do.

Selfdrive Zuid-Korea

  •  Middenklasse
  •  Vanaf € 2.445,00
18-daagse rondreis | Seoul, Sokcho, Andong, Gyeongju, Busan, Jeju-do, Seoul

Tijdens deze reis rijdt u zelf door Zuid-Korea, van het ene hoogtepunt naar het andere. Geniet van cultuur, natuur en strand en de vrijheid om uw dagen ter plekke in te vullen.

Interesse in een reis naar Zuid-Korea?

Wij organiseren individuele reizen op maat voor ieder budget! In Korea kunt u zelf rijden of u laten rijden. Vraag vrijblijvend een voorstel aan.

Elsbeth Martens-Venema

Elsbeth Martens-Venema

Specialist China, Vietnam & Zuid-Korea

Al op jonge leeftijd kwam Elsbeth in aanraking met Azië en de fascinatie met dit continent is dan ook vroeg ontstaan. Vooral China heeft haar altijd aangetrokken en zij heeft zelfs 1½ jaar in Beijing gewoond. Elsbeth vindt het een uitdaging om middels advies, service en begeleiding een onvergetelijke reis voor u samen te stellen!

Waarom Zuid-Korea met Namasté Reizen?

Wij reizen al bijna 10 jaar naar Zuid-Korea en daarmee mogen wij ons met recht een Zuid-Korea Specialist noemen. Afhankelijk van o.a. uw interesses en budget en onze ervaring stellen wij een reis op maat samen welke volledig is afgestemd op uw wensen. Wij nemen hier graag de tijd voor door uw reiswensen telefonisch of tijdens een gesprek op ons kantoor persoonlijk met u door te nemen. In ons reisvoorstel beschrijven wij uw reis door Zuid-Korea van dag tot dag en geven we persoonlijke tips. Meer tips ontvangt u na boeking in de vorm van onze leuke adresjes. In Zuid-Korea werken wij samen met betrouwbare partners die er net als wij alles aan doen u een onvergetelijke reis te bezorgen. Hiervoor staan wij ook tijdens uw rondreis Zuid-Korea 24 uur per dag ter beschikking.