Zin om op reis te gaan? Wij helpen je graag om al je dromen en plannen om te zetten in een mooi reisvoorstel.

(Almost) Ready for take off…?!

Het reizen naar onze verre bestemmingen komt steeds een stapje dichterbij! Meer en meer landen openen de grenzen en verwelkomen weer toeristen. Klik hier voor het laatste overzicht. De landen met een groen vinkje zijn de landen waar zonder quarantaineverplichting naar toe gereisd kan worden mits je volledig gevaccineerd bent. Er kunnen wel aanvullende eisen als een verplichte PCR-test gelden, dit verschilt per bestemming. Wij informeren je hier graag verder over. Bij de landen die momenteel nog niet open zijn spreken we een verwachting uit wanneer wij denken dat rondreizen weer mogelijk zouden kunnen zijn. Dit is uiteraard onder voorbehoud.

Reizen naar oranje gebieden

Zoals je in het overzicht kunt zien krijgen vrijwel al onze verre bestemmingen vanwege Covid-19 nog een oranje reisadvies van de Nederlandse overheid wat betekent dat niet noodzakelijke reizen worden afgeraden. Dit is echter een advies en is niet bindend. Daarom gaan wij weer reizen uitvoeren naar oranje bestemmingen waar toeristen welkom zijn en waar de coronasituatie onder controle is. Hiervoor staan we in nauw contact met onze lokale partners, uiteraard staat jouw veiligheid en gezondheid voor ons voorop. Wij raden aan om een reisverzekering (inclusief medische kosten) af te sluiten bij een verzekeraar die ook dekking geeft in oranje gebieden. Unigarant en de Europeesche zijn voorbeelden van verzekeraars die dit nu al doen en er volgen er steeds meer.

Hoe gaan wij om met nieuwe boekingen?

Wij begrijpen heel goed dat het nog steeds spannend is om een boeking voor een mooie reis te maken. Wat als een land toch weer op 'slot' gaat of als een land met een groene of gele kleurcode toch weer een oranje advies krijgt? Mocht dit vier weken voor vertrek het geval zijn heb je het recht om de reis kosteloos te annuleren of om te boeken. Indien je een reis wilt boeken naar een bestemming die op dit moment nog een oranje advies heeft en je wilt alleen reizen indien de kleurcode is aangepast naar minimaal geel kunnen we het volgende aanbieden:

  • We proberen de reis kosteloos en vrijblijvend voor je in optie te zetten. De mogelijkheden verschillen per bestemming en luchtvaartmaatschappij maar hier hebben we uiteraard overleg over.
  • Zodra de bestemming de kleurcode geel of groen krijgt maken we in overleg de boeking definitief. Pas op dat moment sturen we een factuur en moet er een aanbetaling gedaan worden.
  • Indien de kleurcode oranje blijft nemen we zo'n zes tot vier weken voor vertrek in overleg de beslissing om de reis kosteloos te annuleren of uit te voeren indien je dit toch graag zou willen en ook wij het veilig genoeg achten.

Het bovenstaande is ook van toepassing indien je een reis wilt boeken naar een bestemming die de grens nu nog gesloten heeft voor toeristen.

Onze beloften als je op reis bent

  • Indien nodig zorgen wij voor kosteloze repatriëring
  • Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar voor assistentie

Heeft u nog vragen of kunt u niet wachten met het aanvragen van een reisvoorstel, neem dan contact met ons op.