Namasté Reizen bestaat twintig jaar en daarom geven we een 15-daagse privé-rondreis door India weg. Waarom India? Omdat dit twintig jaar geleden onze eerste bestemming was.

Twintig jaar Namasté Reizen! Ik kan het bijna niet geloven. Ik zie mijn schoonmoeder nog het kleine kamertje behangen wat dienst ging doen als reisorganisatie. Groter dan 3x4 was het niet. Bovendien woonden wij 4 hoog. Ik had een telefoon, computer - maar internet bestond nog net niet - en een fax. Drie advertentieregels in de Volkskrant zorgden voor de eerste aanvragen. Achteraf gezien was dit één van de mooiste jaren. Ik kwam niet uit de reiswereld, ik was alleen verliefd geworden op India en wilde dit graag met zoveel mogelijk anderen delen. En eigenlijk is dat vandaag nog steeds wat ik het liefste doe... reizigers informeren over India en hen overtuigen het land te bezoeken. Want India is in alle opzichten uniek! En dit doe ik al lang niet meer alleen, maar met een geweldig team!

Om dit te vieren geven wij in samenwerking met onze lokale partner in Delhi - waarmee wij al 18 jaar samenwerken - een privé-rondreis naar India weg! Een reis die bijna overeenkomt met één van de eerste reizen die Namasté aanbood: Hoogtepunten van Rajasthan. Gaat u die reis winnen? Lees op deze pagina verder wat u moet doen om kans te maken. Ik gun het u van harte!

Margaret Vrolijk - eigenaar

Meer weten over Namaste Reizen?Lees hier verder!

Hoe maakt u kans op deze reis?

Beantwoord de volgende vraag: waarom zou u India (nog een keer) willen bezoeken? En met wie? Overtuig ons :)

Vermeldt uw volledige voor- en achternaam

Vermeldt uw e-mailadres

Mocht u de reis winnen dan verwachten wij na afloop van de reis een reisverslag inclusief beeldmateriaal

U kunt uw deelname per email sturen naar margaretvrolijk@namaste-reizen.nl

Algemene voorwaarden van deze win-actie:

Deelname is kosteloos en zonder verplichting tot aankoop van goederen en/of diensten. Door deelname aan deze winactie accepteert de gebruiker de algemene voorwaarden.

 • Met uw deelname wordt u automatisch lid van onze nieuwsbrief. Wanneer u nog geen lid bent ontvangt u een email en dient u uw lidmaatschap te bevestigen. Alleen leden van onze nieuwsbrief maken kans op de reis naar India.
 • De actie loopt van 11-08-2017 t/m 11-11-2017 23:00 uur.
 • Uw gegevens dienen voor 11-11-2017 23:00 uur door ons te zijn ontvangen.
 • Deelname aan de actie is uitgesloten voor medewerkers van Namasté Reizen, hun partner en verwanten in de eerste graad.
 • De prijs is geldig voor twee personen en is inclusief alle onderdelen zoals beschreven in de voorbeeldreis onder het kopje inclusief.
 • De deelnemer aan de winactie is de persoon die gebonden is aan het e-mailadres.
 • De rondreis dient te hebben plaatsgevonden tussen 1 februari en 20 december 2018.
 • Het staat de winnaar vrij de reis naar eigen inzicht aan te vullen, echter zijn deze kosten voor de winnaar zelf.
 • De reis is niet overdraagbaar en/of inwisselbaar tegen een reis naar een andere bestemming of uit te keren in geld.
 • Uiterlijk 12-11-2017 om 23:00 uur zullen wij de winnaar bekend maken en deze informeren. De winnaar zal door en deskundige jury worden gekozen op basis van de beantwoorde vraag. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.
 • Mochten wij binnen 21 dagen geen reactie van de winnaar ontvangen, dan behouden wij het recht een andere winnaar te kiezen.
 • De winnaar maakt een reisverslag en foto's en geeft door deelname toestemming om deze voor onze website en social media kanalen te mogen gebruiken.
 • Het reisverslag en de foto's dienen uiterlijk een maand na terugkomst door Namasté Reizen te zijn ontvangen.