Regelmatig gaan wij zelf op reis om nieuwe indrukken op te doen, hotels 'te inspecteren' en de activiteiten die wij aanbieden zelf te beleven. Zo kunnen wij u nog beter adviseren bij het samenstellen van uw droomreis! Volg Jos, Marleen & Evelien tijdens hun studiereis via onze Facebook pagina.

Jos in Sri Lanka

Jos beet de spits af en vertrok afgelopen weekend naar Sri Lanka. Voor de gezelligheid nam hij een groepje vrienden mee. Zij begonnen hun reis in Galle, de VOC stad en maakten vervolgens een safari door het Yala National Park. De komende week reizen zijn via de theeplantages van Nuwara Eliya en het rotsfort in Sigiriya naar Trincomalee.

Jos en vrienden na de safari in het Yala National Park

Marleen in Japan

Marleen is maandag samen met haar Jos en dochter Elza vertrokken richting Japan. Zij begonnen hun reis in Koyasan en hebben daarna hun reis vervolgd naar de culturele hoofdstad van Japan: Kyoto, waar ze op dit moment nog steeds verblijft. Na Kyoto gaan ze verder naar Kanzawa en vervolgens verblijven ze in Matsumoto, een stadje in de Japanse Alpen. Hierna een bezoek aan de steden Nagiso en Tsumago waarna ze hun reis eindigen in de wereldstad Tokyo!

Evelien in India

Aanstaande zondag vertrekt Evelien met vriendin Linda naar het zuiden van India. Zij beginnen hun reis in de moderne stad Bangalore. Vanaf hier vertrekken ze naar Mysore, Kabini en Wayanad. Natuurlijk mag Cochin niet ontbreken, op dit schiereiland is de afwisseling tussen stijl, sfeer en architectuur sterk te merken. Na Cochin staan Munnar (tussen de theevelden), Mararikulam (aan het strand) en het nog onontdekte Muhamma op het programma. Na een boottocht door de backwaters sluiten zij hun reis af in Kovalam, aan aan zee.

Margaret Vrolijk

Margaret Vrolijk

Eigenaar

"Na een rondreis door India was ik op slag verliefd op dit kleurrijke land. Ik kon niet wachten om weer terug te keren en om anderen kennis te laten maken met deze explosie aan indrukken. Namasté Reizen werd geboren en groeide uit tot een reisorganisatie met als specialisatie Azië. Bijna achttien jaar later is dat nog steeds wat ik het liefste doe; op reis gaan naar India en mijn ervaringen delen"