Stelt u zich voor dat u wakker wordt met het geluid van vogels en dat u dan uw deur opent en kijkt naar een van de meest spectaculaire uitzichten die u zich kunt voorstellen! Majestueuze bergen, weelderige groene valleien en theeplantages, kristalheldere beekjes en zelfs af en toe een hert of gigantische eekhoorn. Zo kan uw dag beginnen wanneer u overnacht in de Madulkelle Tea & Eco Lodge.

Tijdens een rondreis door Sri Lanka is dit een heerlijke plek om wat langer te verblijven. Om te wandelen, een Srilankaanse maaltijd te leren koken, de tempel van de tand in Kandy te bezoeken, te zwemmen, een boek te lezen in de bibliotheek of te genieten van een massage omringd door theevelden met de geluiden van de vogels en een stomend beekje als achtergrond muziek.

madukelle_exterior_n04-groot-1589983633.jpg'
madulkelle_pool_evening_02-groot-1589983692.jpg'
madulkelle_room_02-groot-1589983778.jpg'

Bekijk onze voorbeelden van rondreizen Sri Lanka


De Madulkelle Tea and Eco Lodge biedt 18 afgelegen lodges met comfortabele voorzieningen. Alle lodges zijn gemaakt van hoogwaardig zeildoek, speciaal geïmporteerd uit Zuid-Afrika. Maar er zijn ook een Art Suite en een Penthouse Suite, beiden heel kunstzinnig en origineel ingericht. Uiteraard met eigen terras en geweldig uitzicht. Ook de Honeymoon Suite is echt super romantisch voor een huwelijksreis Sri Lanka, met aan alle zijden ramen met weer dat uitzicht over de omliggende heuvels. En van dat uitzicht zult u niet snel genoeg krijgen. Daarom.. blijf hier minimaal 3 dagen om te genieten van de natuur, de gastvrijheid en de heerlijke maaltijden die worden bereid met groenten, fruit en kruiden uit eigen tuin.

De Madulkelle Tea & Eco Lodge ligt 30 kilometer van Kandy in de Knuckles Mountains. De Knuckles Mountains vindt u in het centrale hoogland van Sri Lanka. Het gebied heeft een 35-tal bergtoppen tot ongeveer 1900 met er hoog. Maak uw hand tot een vuist en u weet waar de naam van het natuurgebied vandaan komt. Omdat er tussen de bergen vaak een nevel hangt, wordt dit gebied ook wel de 'Misty Mountains' genoemd.

Evelien Booms

Evelien Booms

Reisspecialist Sri Lanka, Vietnam, Nepal, Bhutan en India

"Het is iedere keer weer een luxe om naar een bestemming in Azië af te mogen reizen. Om vervolgens op basis van deze ervaring een unieke reis voor één van onze reizigers te mogen organiseren maakt het natuurlijk helemaal af!"