Donderdag 28 november jongstleden hebben we als partner van Trees for All, en vele andere diverse partners met ons, deelgenomen aan een boomplantdag waarvan er jaarlijks een aantal door hen worden georganiseerd in samenwerking met Staatsbosbeheer. In het Bieslandse Bos is ziek bos hersteld, nadat de essentaksterfte hier heeft toegeslagen. In beide bosgebieden is er opnieuw aangeplant met gemengd bos. Staatsbosbeheer zorgt voor het langdurige beheer van de nieuwe bosgebieden.

Het was een inspirerende dag om samen met andere partners en Trees for All de handen uit de mouwen te slaan en verder kennis te maken. Mooi om te zien dat zoveel organisaties steeds meer een duurzame slag maken. Wij bieden u als reiziger de mogelijkheid om de CO2 uitstoot van uw retourvlucht naar Azië te compenseren middels het programma van Trees for All (met CBF keur) via herbebossingsprojecten. Deze projecten zijn gecertificeerd en garanderen de hoeveelheid vastgelegde CO2. U hoeft dan enkel bij boeking deze mogelijkheid aan te vinken en het wordt voor u geregeld. Hiernaast kunt u een aanvullende boomdonatie doen via dit programma. De projecten van Trees for All hebben een economische, ecologische en sociale meerwaarde voor de samenleving en dragen bij aan een gezonder klimaat.

Voor meer informatie: www.treesforall.nl

Trees For All Boomplantdag 2019
Elsbeth Venema

Elsbeth Venema

Reisspecialist China, Vietnam en Zuid-Korea

"Al op jonge leeftijd kwam ik in aanraking met Azië en de fascinatie met dit continent is dan ook vroeg ontstaan. Uiteindelijk heeft zich dit vertaald in het behalen van mijn master in 'Contemporary Asian Studies'. Het is ontzettend leuk om middels advies, service en begeleiding samen met de reiziger een voor hem of haar onvergetelijke reis samen te stellen!"