Behalve de Taj Mahal en het Agra Fort is er in Agra niet zoveel bijzonders te zien, maar des te meer te beleven! Zo is het mogelijk deel te nemen aan een kookdemonstratie waarbij de gastvrouw u leert om een typisch Indiaas gerecht te bereiden. Waar u daarna samen met de familie van kunt genieten. Zo krijgt u meteen een inkijkje in het leven van een Indiaas gezin. Voor fans van de Indiase keuken is ook een Food Trail een aanrader, waarbij u bij de beste eettentjes van Agra gaat proeven van de authentieke Noord-Indiase keuken.

Reizigers Namasté proberen de kookdemonstratie uit
Yoga bij de Taj Mahal
Tijdens een Food Trail proeven van de Indiase keuken

Een bezoek aan de Taj Mahal combineren met een leuke activiteit? Bekijk onze voorbeelden van rondreizen India.

Wie liever in beweging komt volgt een Yoga les met zicht op de Taj Mahal. Ook voor wie nog geen ervaring heeft met Yoga kan dit een mooie eerste kennismaking zijn. Of begin de dag vroeg met een mooie fietstocht waarbij u kennismaakt met onbekende monumenten van de stad en de lokale bevolking. Op mijn lijstje staat al een hele tijd de Bollywood Dancing Class waarbij je anderhalf uur les krijgt van een choreograaf. Alleen al van de muziek word ik erg blij!

Behalve de Taj is er dus genoeg te beleven in Agra! Meer weten? Neem contact met mij op.

Jane Sauer

Jane Sauer

"Reizen is mijn grote passie. Als kind maakte ik mijn eerste verre reis naar familie in Indonesië. Maar ook andere landen in Azië vond ik altijd al fascinerend en interessant. De mooie natuur, vriendelijke mensen, tropische vruchten, rijke culturen en mystieke sferen".