Op deze frisse maar zonnige dag even een rondje gedaan langs de reisspecialisten met de vraag welke bestemming in Azië u volgens hen echt gezien moet hebben. Onze top vijf!

1. Indonesië

Want… ongerepte natuur, lieve mensen, de Indische, de tempels en vulkanen van Java, boutique hotels met adembenemende uitzichten, mooie stranden, de orang oetans op Sulawesi, duiken bij de Gili eilanden, surfen, de relaxte sfeer…

2. Nepal

Want… grensverleggend, de ongerepte natuur, wandelingen van een paar uur tot meerdere weken, het boeddhisme, de gastvrijheid, de immense bergen, de eenvoud, de gunfactor na de aardbeving..

3. Sri Lanka

Want… op korte afstand van elkaar vindt u hier alles; wildparken met olifanten en luipaarden, theeplantages, tempels, dolfijnen, mooie stranden, yoga, ayurveda, surfen, hotels op de mooiste plekken..

Rondreis Indonesie
Rondreis Nepal
Rondreis Sri Lanka
Rondreis India
Rondreis China

4. India

Want… eenmaal in India wordt je helemaal opgenomen door de geuren en kleuren van het land, tempels, koffie- en theeplantages, wildparken, rituelen, kruidige curries, festivals, bedevaartsoorden, van de himalaya in het uiterste noorden tot de regenwouden in het zuiden..

5. China

Want… de diversiteit van Azië in één bestemming, een eeuwenoude cultuur & geschiedenis, prachtige natuurverschijnselen, een ontwikkeling waar je U tegen zegt, de overheerlijke keuken, de nieuwsgierige bevolking..


Welke bestemming kiest u? Wij zijn benieuwd hoe de top 5 van van onze reizigers eruit ziet!

Margaret Vrolijk

Margaret Vrolijk

Eigenaar

"Na een rondreis door India was ik op slag verliefd op dit kleurrijke land. Ik kon niet wachten om weer terug te keren en om anderen kennis te laten maken met deze explosie aan indrukken. Namasté Reizen werd geboren en groeide uit tot een reisorganisatie met als specialisatie Azië. Bijna achttien jaar later is dat nog steeds wat ik het liefste doe; op reis gaan naar India en mijn ervaringen delen"