Voor food lovers en lovers op huwelijksreis of voor iedereen die op een andere manier met Hue willen kennismaken hebben we deze Sunset Tour samengesteld. Aan de oever van de Parfum rivier stap je in een kajak en peddelt stroomafwaarts richting Hen Island. Dit is dé plek om mosselen te proeven, want het eiland staat bekend om de specialiteit mosselrijst. Jullie hebben voldoende tijd om het eiland te verkennen voordat je verder peddelt naar de Dong Ba market. De markt ligt in het oude Hue en is heel kleurrijk.

food-hue2-1520947421.jpg'

Laat je vanaf hier rondleiden op de fiets door de smalle steegjes en levendige achterbuurten van het oude Hue en stap af en toe af om heerlijke lekkernijen te proeven, zoals Banh uot thit nuong (gegrild varkensvlees en loempia's), Bun Bo Hue (rundvlees noodles) en Khoai Cake (Hue-stijl Vietnamese pannenkoeken). Natuurlijk mag ook een toetje niet ontbreken! Geniet dus tot slot van een verrassend heerlijke Che Hue (zoet soepje).

Elsbeth Venema

Elsbeth Venema

Gastblogger

"Al op jonge leeftijd kwam ik in aanraking met Azië en de fascinatie met dit continent is dan ook vroeg ontstaan. Uiteindelijk heeft zich dit vertaald in het behalen van mijn master in 'Contemporary Asian Studies'. Het is ontzettend leuk om middels advies, service en begeleiding samen met de reiziger een voor hem of haar onvergetelijke reis samen te stellen!"