Met de slogan: 'If you don't want to wake up among hundreds of people, we are just the place you are looking for,' doet het Shantaa Resort op het tropische eilandje Koh Kood er alles aan om je een relaxte tijd met elkaar te bezorgen. Het resort staat voor pure ontspanning in een mooie accommodatie midden in de natuur. Dè perfecte plek voor jullie huwelijksreis wanneer je op zoek bent naar rust en privacy na een rondreis door Thailand of - als je geen zin hebt in een rondreis - als uitvalsbasis voor diverse activiteiten. De villa's worden omringd door prachtige tuinen en hebben, omdat ze voor een deel hoger zijn gelegen, een prachtig uitzicht over Tapao Bay.

shanta-beach-1514479829.jpg'
shanta-villa-1514479756.jpg'
shantaa-koh-kood-villa-1514479668.jpg'

Want ook als je liever geen rondreis maakt maar op één plek wilt verblijven is deze accommodatie een aanrader. Het resort biedt diverse activiteiten aan zoals snorkelen, duiken, bezoeken aan watervallen en natuurlijk een overvloed aan prachtige stranden om te bezoeken. Een zwembad heeft het resort niet, maar voor de deur ligt een prachtige baai waar je een duik in kunt nemen. Aan het strand liggen ook een aantal sala's, bedden overdekt met een doek ter bescherming tegen de zon. Hier is het heerlijk lezen, ontspannen en kijken naar de zonsondergang. Er worden ook massages gegeven en voor de innerlijke mens wordt goed gezorgd in één van de drie restaurants.

Koh Kood is het meest oostelijk gelegen eiland van Thailand. Het is een rustig eiland met een mooie natuur (jungle en watervallen) en dito stranden, maar het is geen eiland waar je kunt uitgaan. Klong Chao Beach is het meest toeristische deel van het eiland. Hier vind je enkele winkeltjes, bars en restaurants, zoals het Good View Cafe. Er rijden taxibusjes op het eiland maar je kunt ook een brommer huren.

Kim Zwinkels

Kim Zwinkels

Reisspecialist Indonesië en Thailand

"Na diverse mooie studiereizen naar Indonesië ben ik verliefd geworden, wat heeft dit land veel te bieden! Maar ook Thailand en Sri Lanka zijn zeer de moeite waard. Met veel plezier organiseer ik steeds weer een unieke reis, volledig afgestemd op de wensen van de klant."