Rein en Wil Barendregt gingen dit jaar voor de zesde keer met ons op reis naar India en spotten in één maand tijd 28 tijgers!

"Waar de meeste mensen voor de cultuur naar India gaan, is het ook voor de natuurliefhebber een aanrader. Met als absolute hoogtepunt: de tijger. De nationale parken zijn echt heel bijzonder zoals Keoladeo, Corbett, Bandhavgarh en Kanha. De safari's in India zijn heel erg op de tijger gericht, maar er is zoveel meer te zien zoals de lippenbeer, luipaard, marters, varanen, herten en olifanten. Ook de vogelliefhebbers zullen aan hun trekken komen. Diverse soorten arenden, neushoornvogels en parkieten."

Foto: Rein en Wil Barendregt
Foto: Rein en Wil Barendregt
Foto: Rein en Wil Barendregt
Foto: Rein en Wil Barendregt
Foto: Rein en Wil Barendregt

"In de parken word je begeleidt door lokale gidsen, met jarenlange ervaring, die alles weten van de dieren en hun gedrag. Op de moessontijd na heeft elk seizoen zijn eigen charmes. Voor de vogels is de beste tijd oktober tot maart. Ga je ECHT voor tijgers dan moet je in de hete tijd zijn. Waar wij in de voorgaande reizen alles bij elkaar ruim 30 tijgers zagen, hebben we nu in de maand mei 28 tijgers gespot. Wat ons betreft een echte aanrader! Daarnaast waren de accommodaties allemaal van een goed niveau, met overheerlijk Indiaas eten. Namasté is een betrouwbare organisatie die de reis ter plekke uitbesteed aan een uitstekende agent. Alles is perfect geregeld. Je hoeft alleen maar in te stappen en te genieten van dit prachtige land."

Wilt u dit record verbeteren? Bekijk dan onze voorbeeldreizen: rondreis India Tiger Trail of rondreis Tijger en Tempels

Evelien Booms

Evelien Booms

Reisspecialist Sri Lanka, Vietnam, Nepal, Bhutan en India

"Het is iedere keer weer een luxe om naar een bestemming in Azië af te mogen reizen. Om vervolgens op basis van deze ervaring een unieke reis voor één van onze reizigers te mogen organiseren maakt het natuurlijk helemaal af!"