Het lukt de reisspecialisten van Namasté helaas niet altijd om alle nieuwe hotels, restaurants en activiteiten zelf uit te proberen. Daarom vragen wij af en toe onze reizigers om dit voor ons te doen. Anne Floor en Elwin vonden het gelukkig geen enkel probleem het nieuwe concept Dinner with a Royal te testen. Onderstaand hun feedback.

We wisten niet helemaal wat we moesten verwachten bij dineren met iemand van het koningshuis. Daarom waren we wel wat gespannen toen we ons aan het klaarmaken waren voor het diner. Is onze vakantiekleding wel netjes genoeg? Toen we aankwamen werden we verwelkomt met een drankje en een meisje dat een balinese dans opvoerde. De binnenplaats van het huis was prachtig versierd met bloemblaadjes en kaarsjes die in het zwembad dreven.

De gastvrouw (zevende in rij van een van de 9 balinese koninklijke families) verwelkomde ons hartelijk en wist ons al snel op ons gemak te stellen. Zij praatte erg makkelijk over vanalles en we hoefden dus niet bang te zijn voor stiltes. We dachten vooraf misschien met meerdere mensen bij de royal te gaan eten, maar het bleek dat alles speciaal voor ons was.

p1010142-1487933575.jpg'
1-1487933592.jpg'
4-1487933605.jpg'
3-1487933687.jpg'
2-1487933630.jpg'

Onder een afdakje was een buitenkeuken waar de kok het ene na het andere verrukelijke gerecht vers voor onze ogen bereidde. De Royal hield ons gezelschap aan tafel en vertelde alles over het restaurant wat ze heeft en waarvoor ze koks speciaal opleidt. Ze heeft een 'organic farm' waar alles organisch verbouwd wordt en ze gebruiken in het restaurant en voor ons diner dan ook alleen biologische en organische producten.

Bij het diner konden we kiezen uit lokale of australische wijn, wij kozen om in de Balinese sfeer te blijven voor de Balinese wijn, die prima smaakte. De gerechten die ons bij zijn gebleven waren een prachtig opgemaakt voorgerecht van watermeloen met coconutcheese. Kip die 9 uur onder de grond begraven is om te garen en als desert een heerlijke raw chocolatecake. Alle gerechten volgens de filosofie van de royal, organisch en zonder toevoeging van suiker, olie en boter.

Al met al was het een gezellig avondvullend programma, waarbij we uitgebreid en heerlijk hebben gegeten.

Ook een Dinner with a Royal ervaren? Neem dan contact met ons op. Tip: boek het diner als verrassing voor de bruid of bruidegom tijdens een huwelijksreis Indonesië

Kim Zwinkels

Kim Zwinkels

Reisspecialist Indonesië en Sri Lanka

"Na diverse mooie studiereizen naar Indonesië ben ik verliefd geworden, wat heeft dit land veel te bieden! Maar ook Thailand en Sri Lanka zijn zeer de moeite waard. Met veel plezier organiseer ik steeds weer een unieke reis, volledig afgestemd op de wensen van de klant."