Namasté Reizen en Microkrediet voor Moeders hebben al jaren een mooie samenwerking. Wij doneren een deel van onze winst aan Mikrokrediet voor Moeders die op haar beurt van dit geld leningen verstrekt aan vrouwen in Azië. Dit doen we met maar één doel en dat is jaarlijks tussen de 50 en 70 vrouwen te kunnen helpen bij het starten van een eigen bedrijfje. Ook organiseren wij jaarlijks de Female Leadership Journey. Een leerzame reis naar een Aziatische bestemming waar vrouwen de projecten bezoeken, coaching krijgen en deelnemen aan yoga en meditatie.

Project in Nepal

De Female Leadership Journey ging deze maand naar Nepal. Daarom gaat onze donatie dit jaar ook naar het project in Nepal. De vrouwen die we willen steunen beginnen vaak kleine geiten fokkerijtjes waardoor ze zelfredzaam worden en een beter bestaan hebben. De vrouwen die deelnemen aan het Mikrokrediet project in samenwerking Dhulikhel Hospital krijgen bovendien ook gezondheidslessen en voedingsadviezen van de fieldwerkers ter plaatse. De tieners krijgen les in agricultuur om duurzame landbouw te ontwikkelen. Wij hopen het komende jaar minimaal 50 kredieten te kunnen verstrekken. Tijdens het projectbezoek, ruim anderhalve week geleden, was het team van Mikrokrediet voor Moeders enorm onder de indruk van de manier waarop hun partner werkt en de resultaten die ze hebben gezien. Bekijk de foto's voor een impressie van deze bijzondere reis!

female-leadership-4-1487254609.jpg'
female-leadership-1-1487254581.jpg'
female-leadership-3-1487254594.jpg'
female-leadership-2-1487254686.jpg'

Wilt u meer weten over dit mooie project en de vele andere projecten die Mikrokrediet voor Moeders ondersteunt? Neem dan zeker een kijkje op hun website.

Margaret Vrolijk

Margaret Vrolijk

Eigenaar

"Na een rondreis door India was ik op slag verliefd op dit kleurrijke land. Ik kon niet wachten om weer terug te keren en om anderen kennis te laten maken met deze explosie aan indrukken. Namasté Reizen werd geboren en groeide uit tot een reisorganisatie met als specialisatie Azië. Bijna achttien jaar later is dat nog steeds wat ik het liefste doe; op reis gaan naar India en mijn ervaringen delen"