Een rondreis per auto met privé-chauffeur door deelstaat Rajasthan. Luxe, maar ook uniek en authentiek! Diverse culinaire diners en een massage zijn inbegrepen.

Hoogtepunten van Rajasthan in stijl!

Hoogtepunten van deze reis

 • Overnachtingen in luxe (paleis)hotels
 • Dineren in het beste restaurant van Delhi
 • Een boottocht over Lake Pichola
 • Genieten van een ayurvedische massage
 • Beleef een sprookje van 1001 nacht in het Samode Palace
 • Wereldwonder de Taj Mahal als afsluiting van de reis

Route

Tijdens uw reis wordt onderstaande route afgelegd.

Dag 1

Vandaag komt u aan in Delhi. Na aankomst wordt u verwelkomd door een medewerker van onze lokale agent. Namasté, welkom in India! Hierna volgt de transfer naar het hotel. U overnacht in The Claridges.

Dag 2

Vandaag maakt u een stadstour met lokale gids langs de hoogtepunten van oud- en nieuw Delhi. New Delhi is statig, groen en wijds opgezet, Old Delhi is rommelig met nauwe winkelstraatjes, markten (bijv. Dilli Haat voor betaalbare souvenirs) en vele moskeeën. U bezoekt onder andere de Jama Masjid, de grootste moskee van India. Op de binnenplaats kunnen 25.000 gelovigen tegelijkertijd een plaats vinden. Ook brengt u een bezoek aan het 17e eeuwse Rode Fort (Lal Qil`a). De muren van rood zandsteen strekken zich uit over een afstand van wel twee kilometer. Bijzonder binnen het fort is de Moti Masjid (Parelmoskee), helemaal opgetrokken uit marmer. 's Avonds serveert het restaurant van uw hotel Dhaba een welkomstdiner. U kunt hier genieten van prachtig opgemaakte Fusion gerechten! Overnachting in The Claridges.
Ontbijt & diner inbegrepen

Dag 3

Na het ontbijt wordt u naar het vliegveld van Delhi gebracht voor de vlucht naar Jodhpur. Na aankomst volgt de transfer naar uw hotel. De rest van de dag is ter vrije besteding in Jodhpur. U overnacht in hotel Raas Jodhpur.
Ontbijt inbegrepen

Hotel Raas

Hotel Raas

Nergens is het uitzicht in Jodhpur mooier dan in Hotel Raas. Vanuit uw kamer, het restaurant en het zwembad kijkt u op het Mehrangarh Fort. 's Avonds wordt dit mooi verlicht en is de sfeer sprookjesachtig. Uw kamer is strak en modern ingericht, een mooi contrast met het oude fort. Vanuit het hotel loopt u vrij gemakkelijk het centrum van Jodhpur in.

Hotel Raas Jodphur

Dag 4

's Middags maakt u een stadstour met uw chauffeur en brengt u onder andere een bezoek aan het fort van Mehrangarh, van waar u een schitterend uitzicht heeft over de lichtblauw beschilderde huizen van Jodhpur. Overnachting in Raas Jodhpur.
Ontbijt inbegrepen

Dag 5

U vervolgt uw reis naar Rohet, waar u na aankomst een jeepsafari naar de Bishnoi stammen maakt. Een leerzame excursie waar u veel leert over de levenswijze van de stammen die op het platteland leven. Tevens woont u een traditionele opiumceremonie bij. U verblijft in het Rohetgarh Palace Hotel.
Ontbijt, lunch & diner inbegrepen

Dag 6

Van Rohet reist u, via de tempels van Ranakpur, door naar Udaipur. De tempel van Adinath in Ranakpur mag u onder geen beding missen. Het is de meest imposante Jaïn Tempel van India met wel 1.444 zuilen. Een goed adres voor de lunch is Hotel Maharani Bagh (vlakbij de Jaïn Tempels). Het is gelegen in een heel natuurlijke omgeving. Udaipur is de meest romantische stad van Rajasthan. Witgekalkte huizen, meren en schitterende paleizen maken deze stad de lievelingsstad van vele Indiërs. Udaipur is ook veel minder hectisch dan andere steden in Rajasthan en de meeste bezienswaardigheden liggen op loopafstand. U verblijft in Fateh Prakash Palace.
Ontbijt inbegrepen

Dag 7

Een vrije ochtend in Udaipur. Maak een wandeling door de kleurrijke straatjes. 's Middags maakt u een boottocht (in groepsverband) over het meer. De rest van de dag is ter vrije besteding. Voor een bijzonder aandenken aan uw reis door India kunt u terecht bij Apollo Arts (Inside Hathipol 50). Dit atelier verkoopt kleurrijke batikdoeken. Overnachting in Fateh Prakash Palace.
Ontbijt inbegrepen

The Leela

The Leela

Bijzonder aan dit luxe hotel is de ligging aan het Lake Pichola. Vanuit uw kamer heeft u een mooi uitzicht over dit meer. Het hotel heeft veel faciliteiten zoals een zwembad, een spa, een yoga- en meditatiestudio en diverse restaurants. Het hotel biedt haar gasten een interessante Heritage Walk aan en er zijn fietsen te leen voor een tochtje door Udaipur.

www.theleela.com

Dag 8

Na ongeveer drie kwartier rijden komt u aan in Devigarh ook wel bekend als 'plek van de goden', omdat er zoveel tempels te vinden zijn. Dit dorp heeft een rijke historie. Het gebied was in het verleden verdeeld in verschillende koninkrijken, waardoor dit gebied op cultureel gebied interessant is. U wordt naar het hotel gebracht. Leen een fiets van het hotel en ontdek de omgeving, of maak een wandeling door de heuvels. U overnacht in Raas Devigarh.
Ontbijt & diner inbegrepen

Dag 9

Na het ontbijt brengt u een bezoek aan Eklingi, een opmerkelijk complex van enkele tientallen tempels die tussen hoge muren opgesloten liggen. De oudste dateren uit de 8ste en 10de eeuw. Tevens bezoekt u het meer van Bapparawal. In de middag is het tijd voor ontspanning, in uw hotel geniet u van een Manipura Full body massage. De rest van de tijd is vrij te besteden in Devigarh. Overnachting in Raas Devigarh.
Ontbijt & diner inbegrepen

Dag 10

U rijdt naar Samode waar u overnacht in het Samode Palace Hotel. Eén van de meest romantische Heritage hotels van India. Het hotel is ingericht in Rajasthani-stijl en beschikt over een aantal mooie fresco's. De kamers zijn sfeervol ingericht en voorzien van alle faciliteiten. Na aankomst is de rest van de dag ter vrije besteding. Maak vanmiddag in ieder geval even een wandeling door de kleine steegjes aan de voet van het paleis. U overnacht in Samode Palace.
Ontbijt inbegrepen

Dag 11

U reist na een rustige ochtend door naar de hoofdstad van Rajasthan; Jaipur. Jaipur is opgebouwd uit roze zandsteen en wordt daarom ook wel de 'Pink City' genoemd. In de stad zijn vele leuke winkeltjes, waar u aardewerk, sieraden en andere snuisterijen kunt kopen. De middag is ter vrije besteding. 's Avonds kunt u, net als de Indiërs, een bezoek brengen aan de Raj Mandir bioscoop. Een aparte belevenis! U verblijft in Hotel Samode Haveli.
Ontbijt inbegrepen

25x Rajasthan reisgids aanvragen



Méér inspiratie voor een reis naar het prachtige Rajasthan?


Klik hier om onze digitale reisgids 25x Rajasthan aan te vragen.

Dag 12

Na het ontbijt vertrekt u naar Fort Amber, gelegen op een heuvel even buiten Jaipur. Eenmaal boven heeft u een schitterend uitzicht over de vallei. Daarna maakt u een stadstour door de kleurrijke binnenstad van Jaipur en bezoekt u onder andere het Hawa Mahal (Paleis der Winden), het City Palace en de bazar. Overnachting in Hotel Samode Haveli.
Ontbijt inbegrepen

Dag 13

Na het ontbijt vertrekt u, via Fatehpur Sikri (de verlaten stad), naar Agra. Fatehpur Sikri werd rond 1570 gebouwd door Moghul Akhbar. Door gebrek aan water is de stad nooit bewoond geweest en wordt beschouwd als de meest indrukwekkende spookstad ter wereld. 's Middags bezoekt u het imposante Agra Fort. U verblijft in ITC Mughal Sheraton.
Ontbijt inbegrepen

Dag 14

Vroeg op voor een bezoek aan de Taj Mahal met een lokale gids (op vrijdag gesloten). Dit schitterende liefdesmonument werd gebouwd door Shah Jahan voor zijn vrouw Mumtaz Mahal en is een sprookje om te zien. Na uw bezoek aan de Taj Mahal brengt de chauffeur u terug naar Delhi. Wij reserveren een kamer voor u in het Rosaete House Aerocity. Na middernacht transfer naar de luchthaven voor uw vlucht naar Amsterdam. U kunt tot die tijd gebruik maken van uw kamer.
Ontbijt inbegrepen

Reissom: Op aanvraag

Deze reissom is gebaseerd op twee personen. Bovenstaande reissom is afhankelijk van het seizoen waarin u reist en de beschikbaarheid van vluchten en hotels. De bovenstaande reissom is gebaseerd op het laagseizoen, wanneer de luxe hotels scherp geprijsd zijn. In het hoogseizoen geldt er een toeslag van ongeveer € 650,00 per persoon.

Toeslag om te reizen met grotere auto (Toyota Innova): Op aanvraag

Inbegrepen:

 • Vlucht Delhi – Jodhpur
 • Alle transfers
 • Alle vervoer per airconditioned auto met privé-chauffeur (Tata Indigo/Toyota Etios)
 • Auto met chauffeur is in de dorpen en steden waar u overnacht op vrije dagen voor zo'n acht uur per dag ter beschikking (m.u.v. Delhi)
 • Alle overnachtingen in luxe hotels
 • Maaltijden volgens programma
 • Welkomstdiner in restaurant Dhaba in Delhi
 • Jeepsafari in Rohet
 • Boottocht in Udaipur (gedeeld)
 • Stadstours waarvan de inhoud naar uw voorkeuren wordt bepaald (exclusief gids)
 • Engelssprekende gids tijdens stadstours in Delhi, Jaipur & Agra
 • Manipura Full Body massage in Raas Devi Garh
 • Assistentie van onze lokale vertegenwoordiging
 • Uitgebreid informatiepakket


Niet inbegrepen:

 • Intercontinentale vluchten
 • Vroege check-ins & late check-outs
 • Overige maaltijden
 • Entreegelden (ongeveer € 90,00 per persoon)
 • Visumkosten
 • Administratiekosten (€ 35,00 per boeking)
 • Bijdrage Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking)
 • Evt. bijdrage Trees for All (€ 30,00 per persoon)
 • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering, inentingen

Ook naar India?

Bovenstaande reis kan natuurlijk zo geboekt worden, maar wij stellen ook graag een programma samen aan de hand van uw wensen en ideeën.

Margaret Vrolijk

Margaret Vrolijk

Specialist India

Margaret houdt zich als eigenaar van Namasté Reizen vooral bezig met de creatieve kant; het bedenken van nieuwe reizen, het onderhouden van de website, de meet&greet's.. maar zij vind het ook leuk af en toe een reis te organiseren. Het liefst naar India, want India staat aan de wieg van Namasté Reizen. Hier is haar liefde voor Azië ontstaan.