Na een mooie maar drukke periode behoefte aan een ontspannen huwelijksreis? Dan heeft Thailand een grote keuze aan mooie plekjes om je even met z'n tweetjes terug te trekken. Het Anantara Rasananda op Koh Phangan is één van die plekken.

Voor deze 9-daagse strandvakantie vliegen jullie via Bangkok naar het eiland Koh Samui. Vanaf dit eiland vindt een transfer per boot plaats naar Kho Phangan.

Kho Phangan staat bekend om de steeds groter en commerciëler wordende full-moon party's. Maar daar buiten is de rest van het eiland er in geslaagd ongerept te blijven. De stranden zijn idyllische (wit zand, warm turquoise water, palmbomen) en het is er veel minder druk en ontwikkeld dan buureiland Koh Samui. Er is één echt luxe hotel, aan de andere kant van het eiland en ver weg van de mushroom shakes: het Anantara Rasananda Koh Phangan Villa Resort & Spa. Het resort ligt te midden van tropische planten en bloemen op de rand van Tong Nai Pan Noi Beach.

anantara-2-1450389197.jpg'
anantara-gr-1450431693.jpg'
anantara2gr-1450432195.jpg'

De 44 suites en villa's - elk met een eigen zwembad - zijn hip en stijlvol , ingericht in moderne oosterse stijl met levendige kleuren. Gebouwd in de traditionele Thaise stijl beschikt het resort over een state-of- the-art spa en een open-air restaurant wat uitkijkt over zee. Ook een privé-diner op het strand behoort tot de mogelijkheden. De Lounge serveert een goed glas wijn, Champagne en sigaren - allemaal een zeldzame traktatie op dit eiland – en je kunt waar je maar wilt op het strand eten. Er zijn yogalessen en Thaise kooklessen, een infinity pool èn op een steenworp afstand: de zee, warm en helder en ideaal voor snorkelen.

Willen jullie meer zien dan alleen het resort dan zijn er in de nabije omgeving een aantal mooie tempels. Ook het Ang Thong Marine Park, bestaande uit 42 kleine eilandjes, is een aanrader. Koh Phangan bestaat voor een groot deel uit jungle, dus ook een jungletrekking kan geregeld worden.

REISSOM

De reissom is op aanvraag. Stuur even een e-mail naar info@namaste-reizen.nl of vraag een offerte op maat aan. Er zijn behalve Koh Phangan meer mooie eilanden in Thailand. Of misschien heb je liever een eenvoudig bamboe huisje aan zee in plaats van al die luxe? Wij helpen je graag een droomplek te vinden die past bij jullie wensen.

Iets meer van het land zien? Bekijk ter inspiratie onze voorbeeldreizen Thailand.

Een huwelijksreis is de kers op de taart!

Er zijn ontelbaar veel mogelijkheden voor ieder budget. Bel (+31) 15 2571803 en vertel ons je wensen. Wij doen je graag een paar suggesties,

Marleen Cok

Marleen Cok

Specialist Myanmar, Japan, Sri Lanka  & Thailand

"Tijdens haar studie maakte Marleen haar eerste verre reis naar Bali, Indonesië, waar zij direct verliefd werd op de cultuur. Azië blijft voor haar het meest bijzondere continent om te ontdekken en zij bewaart aan al haar reizen herinneringen die haar voor altijd bij zullen blijven."