Verblijf in één van de mooist gelegen hotels van Azië op het nog ongerepte eiland Sumba in Indonesie. Vanaf het moment dat jullie je intrek hebben genomen in de Honeymoon Villa kan het grote genieten beginnen! Behalve genieten van de zon, de zee, de Spa en het lekkere eten kun je hier ook geweldig surfen, vissen en trekkings maken.

Voor deze 9-daagse strandvakantie reizen jullie via Denpasar op Bali naar het eiland Sumba, wat behoort tot de Kleine Sunda-eilanden van Indonesië. Vanaf Bali vertrekt de volgende dag jullie binnenlandse vlucht naar Sumba. Vraag hier de volledige reisbeschrijving op.

Op het eiland Sumba kom je nauwelijks nog andere toeristen tegen. Hierdoor is de traditionele cultuur van Sumba behouden gebleven, wat het eiland één van de meest bijzondere eilanden van Indonesië maakt. Sumba is een klein en exclusief eiland, dus privacy en romantiek zijn gegarandeerd. Daarbij verblijven jullie tijdens deze huwelijksreis in één van de Honeymoon Villa's van het luxe Nihiwatu Resort op basis van volpension.

Dit luxe resort is de ideale plek om tot rust te komen, maar voor wie actie zoekt zijn er meer dan genoeg mogelijkheden. Het resort staat bekend om de uitstekende golven aan het strand van Nikiwatu, waar privé surf lessen genomen kunnen worden. Maar ook vissen, snorkelen, paardrijden en wandelingen over het eiland of een bezoek aan de markt kunnen door het resort worden georganiseerd.

Bijzonder: jullie hebben tijdens je verblijf een eigen butler ter beschikking die ervoor zorgt dat het jullie tijdens jullie verblijf aan niets ontbreekt. Ook de moeite van het vermelden waard is dat een deel van de winst van het resort naar de Sumba Foundation gaat. Tijdens jullie verblijf kun je een project van deze Foundation bezoeken.

Nihiwatu
Nihiwatu
Nihiwatu

Met deze huwelijksreis kan het grote genieten beginnen!

De voorpret is (bijna) net zo leuk als de reis zelf. Direct na boeking ontvang je een prachtig informatiepakket en tot vertrek en tijdens jullie huwelijksreis zullen wij jullie een aantal keren verrassen.

Kim Zwinkels

Kim Zwinkels

Specialist Indonesië & Sri Lanka

Kim was na haar eerste bezoek aan Sri Lanka en de Malediven meteen verkocht! Maar Indonesië is haar favoriet. Na diverse studiereizen is zij verliefd geworden op dit land. Met heel veel plezier organiseert Kim steeds weer een unieke reis, volledig afgestemd op uw wensen en ideeën.