Een heerlijk ontspannen huwelijksreis die begint in een honeymoonsuite van een trendy hotel in Bangkok. Nadat jullie de hoogtepunten van deze wereldstad hebben verkent reizen jullie verder naar Koh Lipe. Jullie resort ligt direct aan het strand en is een goede uitvalsbasis om te gaan kajakken, varen, wandelen en snorkelen. En met onze restauranttips eet je ook nog eens op de mooiste plekjes van het eiland!

Hoogtepunten

Hoogtepunten van deze huwelijksreis:

  • Verblijf in de honeymoonsuite van een trendy hotel in Bangkok
  • Privé-tour in Bangkok inclusief lunch aan de rivier
  • Tocht per longtailboot over de Chao Praya rivier in Bangkok
  • Op Koh Lipe een resort direct aan Sunrise Beach
  • Iedere dag Happy Hour & Yoga op het strand
  • Het relaxte eilandleven; zwemmen, wandelen, snorkelen en lekker eten

Honeymoonsuite met uitzicht over de rivier

Begin jullie huwelijksreis goed in wereldstad Bangkok. Bezoek de mooiste tempels, zoals de Wat Po en de Wat Arun. In het hoofdgebouw van dit tempelcomplex is een liggende Boeddha te bewonderen. Op het terrein van de Wat Po vind je ook vele andere mooie tempeltjes en stoepa's. Wij zorgen ervoor dat je hier vroeg in de ochtend bent zodat jullie een bijzonder ritueel van de monniken mee kunnen maken. Natuurlijk bezoeken jullie ook het Grand Palace, een groot complex van gebouwen en de voormalige residentie van de Chakri-koningen. Voor de lunch (inbegrepen) zoeken we een mooie plek op aan de rivier. Daarna stappen jullie op een longtailboot voor een mooie vaartocht door de klongs. Een mooie manier om het dagelijks leven van de Thai langs het water van dichtbij te zien. Jullie logeren in de honeymoonsuite van een trendy hotel met uitzicht op de Wat Arun. The Deck by Arun Residence ligt naast de deur voor een romantisch diner op het dakterras.

Relaxen, kajakken en snorkelen op Koh Lipe

Koh Lipe is een typisch Thais eiland met witte zandstranden omzoomd door palmbomen en een blauwe zee. Het is het meest zuidelijke eiland van Thailand en onderdeel van de Adang Archipel. Deze bestaat uit tien eilanden waarvan Koh Lipe het enige bewoonde eiland is. Maak dus zeker een boottocht naar een aantal van die eilanden. Een privé longtailboot (met snorkelspullen) is zo gehuurd voor een dag. Of huur een kajak en peddel naar één van de kleinere strandjes die voor Sunrise Beach liggen. Sta ook een keer vroeg op om naar het Koh Lipe uitzichtspunt te lopen. Je wordt beloond met een geweldig uizicht over de Koh Adang en andere omliggende eilandjes.

Het eiland heeft drie grotere stranden en een handvol kleine strandjes. Jullie hotel ligt aan Sunrise Beach. Wandel een keer naar On The Rocks, een restaurant op de rotsen met mooi uitzicht over zee. Of naar het Sunrise Beach Restaurant waar je Thais luncht met je voeten in het zand en op slechts een paar meter van de zee. 's Avonds is Happy Vibe Bar aan Sunrise Beach een aanrader. Er zijn lekkere strandstoelen en er draait vaak een DJ. Maar tijdens een huwelijksreis mag een romantisch diner natuurlijk niet ontbreken. We tippen je graag over de beste restaurantjes.

Vraag hier de volledige reisbeschrijving op van de huwelijksreis Thailand.


Reissom

Deze reis kan geboekt worden vanaf € 1.660,00 per persoon. De reissom is inclusief intercontinentale- en binnenlandse vluchten, transfers per auto en boot, middenklasse hotels, iedere dag ontbijt, privé-dagtour + lunch in Bangkok, een uitgebreid informatiepakket met leuke adresjes in Bangkok en Koh Lipe en assistentie van onze lokale vertegenwoordiging. Deze reissom geldt met vertrek in 2019 en is afhankelijk van beschikbaarheid van vluchten en hotels. Over het algemeen geldt; hoe eerder je boekt, hoe goedkoper de vluchten en hoe groter de keuze in accommodaties.

Op zoek naar een romantische en betaalbare huwelijkreis?

Met Thailand als bestemming kun je alle kanten op. Ook als je budget niet al te hoog is. De reis is uit te breiden met een bezoek aan bijv. de bergstammen in het noorden? Alles kan! Informeer naar de mogelijkheden.

Marleen Cok

Marleen Cok

Specialist Myanmar, Cambodja, Laos & Japan

"Tijdens haar studie maakte Marleen haar eerste verre reis naar Bali, Indonesië, waar zij direct verliefd werd op de cultuur. Azië blijft voor haar het meest bijzondere continent om te ontdekken en zij bewaart aan al haar reizen herinneringen die haar voor altijd bij zullen blijven."