Jullie huwelijksreis ver van de bewoonde wereld doorbrengen op één van de mooiste stranden van Azië? Reis dan af naar één van de 572 Andaman Eilanden! Jullie logeren in twee unieke en luxe resorts, zwemmen, duiken of snorkelen in een fel turquoise zee en wandelen door het tropisch regenwoud.

Voor deze 12-daagse huwelijksreis vliegen jullie vanaf Amsterdam naar Chennai, India. Vanaf hier vliegen jullie naar Port Blair op Havelock Island, de Andaman eilanden. Op Havelock Island zullen jullie in niet één, maar in twee geweldige accommodaties verblijven!

De Andaman Eilanden, die officieel behoren tot India, liggen halverwege Zuid-India en Sumatra. Dit zorgt voor een mooie mix; de sfeer en cultuur van India gecombineerd met de mooie stranden en het aangename klimaat van Zuidoost-Azië. Ondanks dat de Andaman Eilanden uit 572 eilanden bestaan, zijn er maar een aantal bewoond. Het bekendste eiland van de archipel is Havelock eiland, waar je heel goed kunt duiken of snorkelen. Het eiland is omgeven door koraalriffen, dus je vindt hier veel kleurrijke vissen en schilpadden. Naast de uitstekende duikfaciliteiten staat de archipel ook bekend om de hagelwitte stranden. Zo behoort Beach 7 zelfs tot een van de mooiste stranden van heel Azië!

Barefoot

De eerste paar dagen van jullie huwelijksreis zullen jullie verblijven in dit bijzondere en kleinschalige eco-resort. Het ligt in het regenwoud wat duidelijk te merken is aan het geluid van kwakende kikkers in de ochtend en de vele tropische vogelsoorten. Het beroemde Beach 7 ligt voor de deur, waar de zee prima geschikt is om te snorkelen of te duiken. Bezoek andere kleinere eilanden, maak wandelingen door het regenwoud of word helemaal zen in de Oma Spa. Geniet tussendoor van authentieke maaltijden, vaak bestaande uit vers gevangen vis. Slapen doen jullie in een airconditioned cottage met veranda en uitzicht op de tropische tuin.

Tented cottages Barefoot
Nature walk Barefoot
Onderwaterwereld bij Barefoot
Rijstvelden op Havelock
Sky Room Jalakara
Jalakara
Strand nabij Jalakara

Jalakara

Dit luxe boutique hotel, gelegen in het hart van het eiland en midden in het tropisch regenwoud, is jullie tweede verblijf op het eiland. Het is luxer dan het Barefoot en heeft een infinity pool en Spa. Begin je dagen met yoga, ga vissen, snorkelen, duiken, kajakken of maak een wandeling naar een van de mooiste stranden van het eiland. Het hotel beschikt ook over een zeer goed restaurant, waar een Britse chef-kok de scepter zwaait. Lees op ons weblog meer over dit bijzondere resort.

Bovenstaande rondreis is goed te combineren met een rondreis door het zuiden van India.

Vraag hier de volledige reisbeschrijving op van de huwelijksreis India.


REISSOM

Reissom op aanvraag. De reissom is inclusief intercontinentale- en binnenlandse vluchten, transfers per auto met privé-chauffeur, sfeervolle luxe accommodaties, verblijf op basis van logies en ontbijt, uitgebreid informatiepakket en assistentie van onze lokale vertegenwoordiging.

Op huwelijksreis ver van de bewoonde wereld?

Vlieg naar India en ontdek een aantal van de 572 Andaman Eilanden!

Evelien Booms

Evelien Booms

Specialist Sri Lanka , Vietnam, India, Nepal & Bhutan

Evelien is onze reisspecialist voor Sri Lanka, India, Vietnam & Maleisië. Zij vindt het iedere keer weer een luxe om naar een bestemming in Azië af te mogen reizen en op basis van haar ervaringen een unieke reis voor u te mogen organiseren.