Wij zijn ervaren reisspecialisten met een passie voor reizen en persoonlijk zeer betrokken bij iedere reis die wij mogen organiseren.

Samen hebben wij een schat aan reiservaring! Zo werd Sri Lanka ruim 12 keer door ons bezocht en India ruim 30 keer! Regelmatig stappen wij in een vliegtuig om ergens in Azië nieuwe gebieden te ontdekken, hotels te inspecteren, activiteiten en restaurants uit te proberen. Met heel veel plezier overigens :-)

Margaret Vrolijk,Eigenaar

Margaret Vrolijk

Eigenaar

In 1997 nam ik het besluit om van mijn hobby mijn werk te maken. Na twee rondreizen door India was ik verliefd op dit kleurrijke land. Op de cultuur, de mensen, de hectiek in de steden maar ook de rust op het platteland.. ik kon niet wachten om weer terug te keren en om andere mensen kennis te laten maken met deze explosie aan indrukken. Namasté Reizen werd geboren en groeide uit tot een reisorganisatie met als specialisatie Azië. Inmiddels heb ik zoveel mooie reizen mogen maken, samen met mijn man, mijn vader en vriendinnen. En in mei 2015 hebben ook mijn kinderen hun eerste stappen op dit continent mogen zetten. Reizen organiseren zoals ik - en mijn collega's - zelf graag maken.. dat is waar Namasté Reizen voor staat en daar ben ik trots op!

Reiservaring in Azië: India (ik ben de tel kwijt, zeker 17 keer), Sri Lanka (5x). Thailand (6x), Cambodja (2x). Indonesië, Nepal (2x), Malediven

Kim Zwinkels,Reisspecialist Indonesië en Sri Lanka

Kim Zwinkels

Reisspecialist Indonesië en Sri Lanka

Na mijn studie Culturele & Maatschappelijke Vorming (differentiatie Toerisme) ben ik als reisspecialiste voor Sri Lanka & de Malediven aan de slag gegaan. Na mijn eerste bezoek aan deze bestemmingen was ik verkocht! Sri Lanka biedt vele mogelijkheden op een kleine schaal en heeft een prachtige natuur, een indrukwekkende cultuur en niet te vergeten een ontzettend vriendelijke bevolking. Een bezoek aan de Malediven maakt een reis helemaal compleet. Ook Thailand behoort tot mijn specialisme. Een veelzijdige bestemming die steeds iets nieuws te bieden heeft. Sfeervolle boutique hotels, heerlijk eten en leuke activiteiten. Je vindt er alles! Indonesië is echter mijn favoriet... Na diverse mooie studiereizen ben ik verliefd geworden, wat heeft dit land veel te bieden! Met veel plezier organiseer ik steeds weer een unieke reis, volledig afgestemd op de wensen van de klant.

Reiservaring in Azië: Sri Lanka (2x), Thailand, Indonesië (3x), Zuid-India

Evelien Booms,Reisspecialist Sri Lanka, Vietnam, Nepal, Bhutan en India

Evelien Booms

Reisspecialist Sri Lanka, Vietnam, Nepal, Bhutan en India

"To travel is to inspire and to be inspired..." Mijn eerste verre reis maakte ik in 2004 naar Sri Lanka en wat was ik onder de indruk! Ik keek m'n ogen uit…! Genoot van prachtige natuur, bezocht mooie tempels, maakte kennis met het boeddhisme en ondernam leuke activiteiten als fietsen, hiken, raften en op jeepsafari gaan. Na deze reis wilde ik ook niets liever dan andere mensen enthousiast maken voor deze bestemming. En nog steeds behoort het land tot één van m'n favorieten. Na Sri Lanka volgden al snel reizen naar India, Nepal, Vietnam, Maleisië en Indonesië. Reismomenten die ik nooit meer vergeet; per helikopter langs de Mount Everest vliegen, spotten van tijgers en luipaarden in India, snorkelen op de Perhentians in Maleisië, maar vooral het iedere keer weer mogen ontmoeten van de vriendelijke lokale inwoners van deze landen.

Reiservaring in Azië: Sri Lanka (5x), India (5x), Maleisië (2x), Nepal, Vietnam en Indonesië.

Marleen Cok,Reisspecialist Myanmar, Cambodja, Laos, Sri Lanka en Vietnam

Marleen Cok

Reisspecialist Myanmar, Cambodja, Laos, Sri Lanka en Vietnam

Tijdens mijn studie maakte ik mijn eerste verre reis, naar Bali -Indonesië, waar ik gelijk verliefd werd op de cultuur. Azië blijft voor mij het meest bijzondere continent om te ontdekken. De mensen zijn ontzettend vriendelijk, de culturen interessant, het eten is heerlijk en de natuur is vaak overweldigend mooi. Wat reizen zo fijn maakt zijn de ontmoetingen: een kopje koffie bij een boer op een kleine plantage, oog in oog met een moeder Orang Oetang en haar baby, op pad met een gezellige gids en slapen in een homestay, uitbundig begroet worden tijdens een fietstocht, even stoppen bij een schooltje, vers fruit proeven op de markt, helpen met thee plukken of tot aan de knieën in de modder bij de rijstsawa's. Deze herinneringen zullen altijd bijblijven!

Reiservaring in Azië: Indonesië (2x), Sri Lanka (3x), Thailand, Myanmar, Dubai, Malediven, Japan (3x), Laos (1x) en Cambodja (1x)

Diana Friedrichs,Senior Sales Support

Diana Friedrichs

Senior Sales Support

Reizen is voor mij één van de mooiste dingen die er bestaan. Door mijn interesse voor andere landen en culturen en mijn passie voor reizen was de keuze voor de opleiding Toerisme & Recreatie aan de NHTV snel gemaakt. Sinds 2013 ben ik werkzaam bij Namasté Reizen en help ik met veel plezier bij het organiseren van onvergetelijke unieke reizen door Azië. Dit mooie continent biedt door haar grote verscheidenheid de mogelijkheid om alle wensen van een reis te vervullen. Inmiddels heb ik zelf de bijzondere landen India, Sri Lanka, Indonesië & Nepal bezocht en kan het iedereen aanraden om het prachtige Azië te gaan ontdekken!

Reiservaring in Azië: India, Sri Lanka, Indonesië, Nepal