Wij zijn ervaren reisspecialisten met een passie voor reizen en persoonlijk zeer betrokken bij iedere reis die wij mogen organiseren.

Samen hebben wij een schat aan reiservaring! Zo werd Sri Lanka ruim 12 keer door ons bezocht en India ruim 30 keer! Regelmatig stappen wij in een vliegtuig om ergens in Azië nieuwe gebieden te ontdekken, hotels te inspecteren, activiteiten en restaurants uit te proberen. Met heel veel plezier overigens :)

Margaret Vrolijk,Eigenaar

Margaret Vrolijk

Eigenaar

In 1997 nam ik het besluit om van mijn hobby mijn werk te maken. Na twee rondreizen door India was ik verliefd op dit kleurrijke land. Op de cultuur, de mensen, de hectiek in de steden maar ook de rust op het platteland.. ik kon niet wachten om weer terug te keren en om andere mensen kennis te laten maken met deze explosie aan indrukken. Namasté Reizen werd geboren en groeide uit tot een reisorganisatie met als specialisatie Azië. Inmiddels heb ik zoveel mooie reizen mogen maken, samen met mijn man, mijn vader en vriendinnen. En in mei 2015 hebben ook mijn kinderen hun eerste stappen op dit continent mogen zetten. Reizen organiseren zoals ik - en mijn collega's - zelf graag maken.. dat is waar Namasté Reizen voor staat en daar ben ik trots op!

Reiservaring in Azië: India (ik ben de tel kwijt, zeker 17 keer), Sri Lanka (5x). Thailand (6x), Cambodja (2x). Indonesië, Nepal (2x), Malediven

Jos van der Ende,Directeur

Jos van der Ende

Directeur

Na 23 jaar werkzaam te zijn geweest als vertegenwoordiger in de tuinbouw en daarnaast part-time te hebben meegewerkt binnen Namaste Reizen ben ik alweer een aantal jaren full-time werkzaam binnen het bedrijf. In hoofdlijnen ben ik verantwoordelijk voor de boekhouding, personeelszaken en organisatie van de vakantiebeurzen in o.a. Utrecht, Antwerpen en Brussel. Natuurlijk ga ik ook heel graag op reis. Het land wat het meeste indruk op mij heeft gemaakt is Myanmar. Vooral voor de ervaren Azië-reiziger een aanrader! Ook vond ik de helicopter vlucht over de Himalaya in Nepal onvergetelijk.

Reiservaring in Azië: India (4x), Nepal, Myanmar, Thailand (2x), Sri Lanka (3x), Malediven


Kim Zwinkels,Reisspecialist Indonesië en Thailand

Kim Zwinkels

Reisspecialist Indonesië en Thailand

Na mijn studie Culturele & Maatschappelijke Vorming (differentiatie Toerisme) ben ik als reisspecialiste voor Sri Lanka & de Malediven aan de slag gegaan. Na mijn eerste bezoek aan deze bestemmingen was ik verkocht! Sri Lanka biedt vele mogelijkheden op een kleine schaal en heeft een prachtige natuur, een indrukwekkende cultuur en niet te vergeten een ontzettend vriendelijke bevolking. Een bezoek aan de Malediven maakt een reis helemaal compleet. Ook Thailand behoort tot mijn specialisme. Een veelzijdige bestemming die steeds iets nieuws te bieden heeft. Sfeervolle boutique hotels, heerlijk eten en leuke activiteiten. Je vindt er alles! Indonesië is echter mijn favoriet... Na diverse mooie studiereizen ben ik verliefd geworden, wat heeft dit land veel te bieden! Met veel plezier organiseer ik steeds weer een unieke reis, volledig afgestemd op de wensen van de klant.

Reiservaring in Azië: Sri Lanka (2x), Thailand, Indonesië (3x), Zuid-India

Evelien Booms,Reisspecialist Sri Lanka en Maleisië

Evelien Booms

Reisspecialist Sri Lanka en Maleisië

"To travel is to inspire and to be inspired..." Mijn eerste verre reis maakte ik in 2004 naar Sri Lanka en wat was ik onder de indruk! Ik keek m'n ogen uit…! Genoot van prachtige natuur, bezocht mooie tempels, maakte kennis met het boeddhisme en ondernam leuke activiteiten als fietsen, hiken, raften en op jeepsafari gaan. Na deze reis wilde ik ook niets liever dan andere mensen enthousiast maken voor deze bestemming. En nog steeds behoort het land tot één van m'n favorieten. Na Sri Lanka volgden al snel reizen naar India, Nepal, Vietnam, Maleisië en Indonesië. Reismomenten die ik nooit meer vergeet; per helikopter langs de Mount Everest vliegen, spotten van tijgers en luipaarden in India, snorkelen op de Perhentians in Maleisië, maar vooral het iedere keer weer mogen ontmoeten van de vriendelijke lokale inwoners van deze landen.

Reiservaring in Azië: Sri Lanka (3x), India (5x), Maleisië (2x), Nepal, Vietnam en Indonesië.

Edwin Qualm,Reisspecialist India, Nepal en Bhutan

Edwin Qualm

Reisspecialist India, Nepal en Bhutan

Na een praktijkstage van een halfjaar in Vietnam (2005) ben ik erg onder de indruk geraakt van het Verre Oosten. Een stukje van de wereld met vele geheimen, maar ook een plek met een enorme diversiteit. Sinds 2006 maak ik deel uit van Namaste Reizen waar ik graag mijn kennis benut bij het samenstellen van een mooie reis. Inmiddels heb ik al een behoorlijk aantal bestemmingen in Azië gezien en toch raak ik steeds weer onder de indruk van de cultuur en de natuur. Ieder land is uniek, in Azië zegt men dan ook vaak "same same, but different". Maar de mensen zijn altijd vriendelijk en met een grote glimlach op het gezicht.

Reiservaring in Azië: India (2x), Nepal, Sri Lanka, China, Myanmar (2x), Thailand (5x), Cambodja (5x), Laos (3x), Vietnam (4x), Indonesië, Filipijnen

Elsbeth Martens-Venema,Reisspecialist China, Vietnam, Zuid-Korea & DTO-coordinator

Elsbeth Martens-Venema

Reisspecialist China, Vietnam, Zuid-Korea & DTO-coordinator

Op jonge leeftijd kwam ik door familieomstandigheden in aanraking met Azië en de fascinatie met dit continent is dan ook vroeg ontstaan. Uiteindelijk heeft zich dit vertaald in het behalen van de master 'Contemporary Asian Studies'. Omdat vooral China me altijd heeft aangetrokken, heb ik hierna 1½ jaar in Beijing gewoond. Eerst om de taal te leren en later heb ik onder andere culturele excursies en activiteiten voor studenten en toeristen georganiseerd en begeleid. Sinds 2011 ben ik werkzaam bij Namasté Reizen op de bestemmingen China, Vietnam en Zuid-Korea. Het is ontzettend leuk om middels advies, service en begeleiding samen met de klant een onvergetelijke reis samen te stellen! Na een uitstap te hebben gemaakt van een jaar in het onderwijs, ben ik in 2017 teruggekeerd bij Namasté Reizen in mijn oude hoedanigheid en met een hernieuwde uitdaging. Het laatste in de ontwikkeling van de aspecten duurzaamheid en non-profit binnen ons bedrijf. Al mijn interesses komen nu samen in deze gecombineerde functie.

Reiservaring in Azië: Singapore (7x), China (6x), Taiwan (5x), Filipijnen (3x), Zuid-Korea, Vietnam, Pakistan, Maleisië, Thailand.

Marleen Cok,Reisspecialist Myanmar, Cambodja & Laos

Marleen Cok

Reisspecialist Myanmar, Cambodja & Laos

Tijdens mijn studie maakte ik mijn eerste verre reis, naar Bali -Indonesië, waar ik gelijk verliefd werd op de cultuur. Azië blijft voor mij het meest bijzondere continent om te ontdekken. De mensen zijn ontzettend vriendelijk, de culturen interessant, het eten is heerlijk en de natuur is vaak overweldigend mooi. Wat reizen zo fijn maakt zijn de ontmoetingen: een kopje koffie bij een boer op een kleine plantage, oog in oog met een moeder Orang Oetang en haar baby, op pad met een gezellige gids en slapen in een homestay, uitbundig begroet worden tijdens een fietstocht, even stoppen bij een schooltje, vers fruit proeven op de markt, helpen met thee plukken of tot aan de knieën in de modder bij de rijstsawa's. Deze herinneringen zullen altijd bijblijven!

Reiservaring in Azië: Indonesië (2x), Sri Lanka (3x), Thailand, Myanmar, Dubai, Malediven, Japan (3x), Laos (1x) en Cambodja (1x)

Tantusha Soekhlal,Senior Sales Support

Tantusha Soekhlal

Senior Sales Support

In 2010 zette ik mijn zinnen op een stageplek bij Namasté Reizen. Op de afdeling Backoffice kreeg ik voor het eerst te maken met wonderlijk en veelzijdig Azië. Dagelijks hield ik mij o.a. bezig met het klaarzetten van reserveringen en reisbescheiden voor de mooiste bestemmingen! Mijn nieuwsgierigheid naar het Aziatische continent werd met de dag groter. Enthousiaster kon ik niet zijn toen de bestemming voor de NHTV-studiereis bekend werd: Maleisië & Singapore! Het was een prachtige ervaring, wat er toe geleid heeft dat ik niet veel later ook mijn koffers heb gepakt voor een rondreis door Thailand. Na mijn studie in 2011 heb ik bij verschillende touroperators met diverse facetten van de reisbranche te maken gehad. Sinds september 2016 ben ik weer terug bij het gezellige Namasté-team en probeer ik als Senior Sales Support de reisspecialisten zo goed mogelijk te ondersteunen. Maar het allerleukste blijft om reizigers zelf te helpen bij het organiseren van hun droomreis!

Reiservaring in Azië: Maleisië, Singapore, Dubai, Thailand, Indonesië & Vietnam

Diana Friedrichs,Senior Sales Support

Diana Friedrichs

Senior Sales Support

Reizen is voor mij één van de mooiste dingen die er bestaan. Door mijn interesse voor andere landen en culturen en mijn passie voor reizen was de keuze voor de opleiding Toerisme & Recreatie aan de NHTV snel gemaakt. Sinds 2013 ben ik werkzaam bij Namasté Reizen en help ik met veel plezier bij het organiseren van onvergetelijke unieke reizen door Azië. Dit mooie continent biedt door haar grote verscheidenheid de mogelijkheid om alle wensen van een reis te vervullen. Inmiddels heb ik zelf de bijzondere landen India, Sri Lanka, Indonesië & Nepal bezocht en kan het iedereen aanraden om het prachtige Azië te gaan ontdekken!

Reiservaring in Azië: India, Sri Lanka, Indonesië, Nepal

Maartje Veeke,Reisspecialist Japan

Maartje Veeke

Reisspecialist Japan

Azië, een continent vol verrassingen. Ik heb nu verschillende landen al mogen bezoeken en elk land heeft weer iets nieuws te bieden! Dat vind ik dan ook het mooiste aan Azië: de verschillen. In landschappen, culturen, activiteiten, bevolkingsgroepen, maar natuurlijk ook het heerlijke eten! Vooral in Japan en Vietnam kunnen foodies zich goed vermaken. Ik help dan ook graag mee aan een passend reisvoorstel op maat voor één van deze landen. Hiermee hoop ik dat anderen net zo enthousiast over Azië worden als dat ik ben geworden!

Reiservaring in Azië: Japan, Sri Lanka, Thailand & Laos

Jasmijn Spaargaren,Sales Support

Jasmijn Spaargaren

Sales Support

Duurzaam reizen is een grote passie van mij. Ik was er al vroeg zeker van dat toerisme met een duurzame twist de studierichting was die ik op wilde gaan. Zo gezegd, zo gedaan. Tijdens mijn studie aan de NHTV te Breda ben ik voor het eerst naar Azië gereisd. Sindsdien heb ik het Azië-reisvirus te pakken. Toen ik in 2018 op zoek ging naar een afstudeerstage waarbij ik mijn passie in praktijk kon brengen, was de keuze voor Namasté Reizen snel gemaakt. Ik behaalde mijn diploma in hetzelfde jaar en vanaf dat moment help ik met veel plezier mee met het organiseren van mooie, unieke en duurzame reizen.

Reiservaring in Azië: Indonesië, Singapore & China

Bob Radder,IT-specialist

Bob Radder

IT-specialist

"Als ik denk aan plannen voor de toekomst, dan denk ik vooral aan welke reizen ik nog wil maken. Er is nu eenmaal altijd iets nieuws of unieks te ontdekken. In 2018 heb ik een reis naar het buitengewone Japan gemaakt, waar eeuwenoude tradities en technologische vooruitgang harmonieus samenkomen. Door deze reis ben ik nog enthousiaster over Azië geworden dan ik al was en heb ik het geluk gehad mijn afstudeerscriptie te mogen schrijven bij Namasté Reizen. Nu werk ik met veel plezier als IT-specialist in een geweldig, maar vooral bereisd team van Aziëspecialisten! Volgende bestemming: de Filipijnen."

Reiservaring in Azië: Japan