Wij begrijpen heel goed dat het op dit moment spannend is om een boeking te maken voor een verre bestemming. Dat u twijfelt omdat er nog steeds veel onzekerheden zijn betreffende het corona virus.

Tegelijkertijd weten wij ook dat er weinig leuker is dan het plannen van een nieuw avontuur, iets om naar uit te kijken. Ook wij staan te trappelen om weer reizen te mogen organiseren, om na maanden van omboeken en annuleren weer vooruit te kunnen kijken.

En de eerste stap is het maken van een plan, voor volgend jaar of misschien al voor de kerstperiode. Maar wat als uw droomreis eenmaal op papier staat? Dan wilt u deze ook werkelijkheid laten worden, zonder u zorgen te hoeven maken over de (financiële) consequenties als de reis niet door kan gaan. Allereerst zijn wij aangesloten bij het ANVR, SGR en Calamiteitenfonds. De afgelopen maanden is gebleken dat deze organisaties zekerheid bieden in de vorm van vouchers. Uw geld is hiermee ten alle tijden veilig. Maar ook in de vorm van gemaakte afspraken zoals onze verantwoordelijkheid om u te repatriëren wanneer een land in lockdown gaat.

Vijf belangrijke beloften die wij aan u maken:

  1. Wij houden de aanbetaling van uw reis zo laag mogelijk. Wij geven in het reisvoorstel duidelijk aan hoe hoog het bedrag van de aanbetaling zal bedragen.
  2. Wij zijn flexibel wanneer u een reis wilt uitstellen of omboeken en zullen de kosten proberen gelijk te houden.
  3. Wanneer een reis naar Azië niet mogelijk blijkt kunt u uw reis ook omboeken naar een andere bestemming dan Azië. Zie hiervoor onze lijst van bestemmingen.
  4. In geval van een lockdown zorgen wij voor repatriëring.
  5. Ook tijdens uw reis zijn wij 24 uur per dag bereikbaar voor assistentie.


Heeft u nog vragen of kunt u niet wachten met het aanvragen van een reisvoorstel, neem dan contact met ons op.