Wij begrijpen heel goed dat het op dit moment spannend is om een boeking te maken voor een verre bestemming. Dat u twijfelt omdat er nog steeds veel onzekerheden zijn betreffende het corona virus.

Tegelijkertijd weten wij ook dat er weinig leuker is dan het plannen van een nieuw avontuur, iets om naar uit te kijken. Ook wij kijken er enorm naar uit om weer reizen te mogen organiseren, om na maanden van omboeken en annuleren weer vooruit te kunnen kijken.

En de eerste stap is het maken van een plan, 100% afgestemd op uw reiswensen. Maar wat als uw droomreis eenmaal op papier staat? Wij proberen zo soepel mogelijk met nieuwe boekingen om te gaan. Zo hoeft u, indien de bestemming dit toe laat, geen aanbetaling te doen en kunt u tot zes weken voor vertrek kosteloos van de reis af zien als de situatie omtrent het coronavirus nog steeds spannend is.

Vijf belangrijke beloften die wij aan u maken:

  1. We gaan zo flexibel mogelijk om met nieuwe boekingen, in principe hoeft u geen aanbetaling te doen en kunt u tot zes weken voor vertrek kosteloos van de reis af zien indien Corona het reizen nog niet toe laat. Indien de gebruikte vlucht of bestemming andere eisen stelt overleggen we dit vooraf met u.
  2. We denken graag met u mee indien u de reis liever uitstelt of omboekt en zullen de kosten proberen gelijk te houden.
  3. Wanneer een reis naar Azië niet mogelijk blijkt kunt u uw reis ook omboeken naar een andere bestemming dan Azië. Kijk voor de mogelijkheden op onze website http://www.namaste-europa.nl.
  4. Bent u op reis en gaat een bestemming onverhoopt in lockdown of verandert de kleurcode van het gehele land van geel naar oranje zorgen wij voor kosteloze repatriëring.
  5. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar voor assistentie

Heeft u nog vragen of kunt u niet wachten met het aanvragen van een reisvoorstel, neem dan contact met ons op.